Евгени Минчев е човекът, който познава най-добре крипто-кралицата Ружа Игнатова.

...
Евгени Минчев е човекът, който познава най-добре крипто-кралицата Ружа Игнатова.
Коментари Харесай

Ружа Игнатова има тайна дъщеря: Евгени Минчев направи разтърсващи разкрития пред Карбовски

Евгени Минчев е индивидът, който познава най-добре крипто-кралицата Ружа Игнатова. Това самопризнание той е получил от хората от продукцията на кино лентата, който споделя историята на дамата, натрупала 5 милиарда от финансова машинация с цифровата валута Уанкойн.

 В диалог с Мартин Карбовски Минчев разкри непредвидени детайлности за една от дребното дами, които са влизали в листата за най-издирването от Интерпол.



„ Ако е жива, още я считам за другарка “, това съобщи Минчев, който е почнал да се грижи за обществения имидж на Игнатова в София през 2010.

Той разгласява неотдавна книга, в която споделя доста неща, които знае за изчезналата финансова измамница.



„ Най ми е забавно какво е станало с мъжа ѝ Бьорн и детето им Давина “, съобщи изненадващо Минчев. Карбовски съобщи, че той, както евентуално и мнозина други, не е подозирал, че Ружа Игнатова има мъж и дете.

Светският хроникьор пък посочи, че дъщерята на най-издирваната жена в света се е родило към година преди тя да изчезне.

Минчев описа и за това, че Ружа имала яхта, кръстена на детето ѝ – „ Давина “. Той е посещавал плавателния съд в Созопол, за фамилно празненство, на което е бил поканен.



Евгени Минчев е угрижен за фамилията на Ружа Игнатова, тъй като не знае нищо за тях.

Той обаче призна, че милиардерката евентуално е имала и друга връзка, този път с жена.

Минчев описа, че Игнатова имала доста добра другарка скандинавка, която била модел.

Според него те са били освен това от приятелки. Минчев обаче усърдно избегна опцията да каже име или нещо по-разпознаваемо за мистериозната скандинавка.

Той съобщи също, че в никакъв случай не се е интересувал от кое място идват парите на Ружа, а също по този начин в никакъв случай не ѝ е желал в допълнение пари за услугите си, повече от тези, за които са се уговорили още в самото начало.



„ Аз съм горделив с Ружа Игнатова за това, че е в топ 10 на издирването от Интерпол “, сподели от своя страна Мартин Карбовски.

„ Мен не ме интересува какво става с мъжа ѝ и детето ѝ, интересува ме къде са скрити парите “, съобщи разпалено журналистът.

Евгени Минчев обаче съобщи, че въобще няма визия, а и на процедура не се е интересувал от това.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР