Евгени Генчев се бори да живее самостоятелен живот, но в

...
Евгени Генчев се бори да живее самостоятелен живот, но в
Коментари Харесай

Евгени Генчев избягал в чужбина заради майка си

Евгени Генчев се бори да живее независим живот, само че в България това се оказва мъчно. Майката на пианиста наподобява има забележителна власт над него и продължава да го управлява. Затова той е напуснал страната, с цел да учи и работи в чужбина.

 

Евгени се опитвал по всякакъв начин да се освободи от властта на майка си, която го е обсебила и продължава да го третира като малко дете. На финала на предаването стана ясно за какво " Ергенът " не желае да се върне вкъщи. Талантът с къдрава коса прояви държание на дете, което се опълчва на престижа на майка си. Родителката на пианиста раздруса феновете с изявата си, които бяха сюрпризирани от отношението й към Валерия.

 

" Властна, злобна, невъзпитана и груба... отвратителна си! Жено, не пречи на сина си да бъде благополучен, ти си ужасна! В кой век живееш, където всички деца би трябвало да се подчиняват на теб, да отидат на отмора с теб, да живеят с теб. Просто съм потресена от метода, по който тези дами унищожават своите деца и техните фамилии. Пълен смут! " – написа възмутена зрителка.

 

Зрителите на шоуто бяха потресени от агресивното държание на майката Светла, която се държеше извънредно с Валерия. Свекървата намерено й съобщи, че тя ще би трябвало да живее с нея, да се грижи за нея, да кръсти своето дете с нейното име и да извърши още доста условия като бъдеща снаха. Според майката всички внучки би трябвало да бъдат наименувани Светла, макар че към този момент има едно момиченце, което към този момент е кръстено на нея.

 

Според източници, близки до фамилията Генчеви, майката на Евгени се държи по подобен метод към всички приятелки на сина си и в последна сметка ги отхвърля. Независимо от това какъв брой интелигентни, образовани и привлекателни са, бъдещата свекърва не утвърждава нито една от тях за своя златен наследник.

 

Обикновено майката на пианиста не демонстрира ревността си през цялото време, само че след няколко месеца насочва вниманието си към определената от сина си. Светла стартира да подлага на критика всяко нещо, обвързвано с нея: за какво не прекарват задоволително време дружно, за какво Евгени не се обажда на майка си два или три пъти дневно, за какво пианистът избира сантиментална вечеря с обичаната си пред тази у дома. Това е мъчно за понасяне даже за най-търпеливите девойки. Явно властната майка Светла целеустремено желае, че " Ергенът " да остане постоянно ерген.

 

" Майка ми не утвърждава нито едно момиче, с което съм бил ", признава Евгени, което ясно демонстрира, че е мамино момченце и в никакъв случай няма да се ожени, тъй като майката му е уверена, че няма почтена снаха за нейния неповторим наследник.

 

В обществените мрежи се появяват мнения като: " Никога не бих могла да претърпявам майка като тази на Евгени! Какви обичаи, какви условия, какви 5 лв.?! Тези хора са ненормални! Това е повода, заради която към момента има толкоз доста мамини момчета, лигльовци и измамници в 21 век! Просто тъй като майката непрекъснато се намесва в живота на към този момент фамилния си наследник! Евгени не знае по какъв начин да я постави на място! Как може да разрешава на тази себична и злобна жена, да му въздейства на избора на брачна половинка? Пази Боже от такава свекърва – кобра очиларка! ” – разясняват в обществените мрежи.

 

Евгени Генчев е роден през лятото на 1989 година в Пловдив и е приключил Кралската музикална академия в Лондон. Той е прочут пианист, изнесъл концерти по целия свят. Сред неговите сътрудници са известни звезди като Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други. Музикантът е бил поканен като посетител на доста влиятелни събития и стратегии на телевизионни колоси, а измежду най-впечатляващите му изяви е осъществяването му в шоуто на Хайди Клум - " Следващият топ модел ".

 

Евгени напуща родния Пловдив и отпътува за Лондон на 19 години, евентуално с вярата да се освободи от задушаващото държание на майка си, само че без триумф. Разбира се там свободата му е била доста по-голяма. Той обича фамилията си, има вяра в ангели, избира драмите пред филмите на ужасите и е зодия Рак. Евгени има впечатляваща интернационална кариера, като е изнасял концерти в цяла Европа, Северна Америка, Китай и Австралия. Той е притежател на над 15 национални и интернационалните награди за пиано.

 

От детството си, Евгени е имал щастието да бъде отгледан в къщата на баба си и дядо си, където помагал в градината им и се грижил за нея. Тази връзка с природата резонира непосредствено с музиката, изпълнявана от него.

 

Въпреки своето солидно обучение, опита в чужбина и необятния си мироглед, Евгени се сблъсква с компликации при определяне на връзка с дамите в шоуто. Индивидуалните му срещи с девойките са били източник на страдалчество за феновете, които се чудят за какво този просветен и рационален юноша се затруднява в връзката си с дамите. Очевидната причина за това е майка му. Светла е извънредно властна и е основала комплекси на Гената, както го назовават приятелите му. " Ролята на родителя е да поддържа, а не да се намесва. Евгени ще остане ерген с тази майка-пазител. Тя, вместо да му оказва помощ, му вреди и не му прави услуга ", разясняват приятелите на музиканта.

 

В предаването " Ергенът " пианистът слага годежния пръстен на моделката и огромна любителка на кучета Валерия Георгиева. Тя е плевенчанка, която дефилира на стилните сцени в Азия, само че нейната същинска пристрастеност са бездомните кучета и котки. В родния си град тя е основала подслон за тях и влага всеки извоюван лев в него. Изборът на Евгени се оказва не изключително сполучлив, съгласно мнозина от почитателите на риалити шоуто. Други се надяват на редакторката Елена, която се оказва по-сродна душа на къдравия музикант. Въпреки това, Евгени избира дългокраката Валерия.

 

 „ Ти си пакост, не, ти си огромна пакост “, сподели й той и сякаш думите му се  оказаха оракулски. При срещата с родителите на Евгени, мама Светла по никакъв начин не утвърди моделката, а желанието й клонеше към Елена. След края на „ Ергенът ” Валерия призна, че срещата с родителите на Евгени не е предходна без спънки. „ Бяха предизвестени за мен – моделката с кучетата. Явно чакат от мен да съм единствено добра стопанка и грижовна майка “, показа тя. Евгени на собствен ред пое руля и опита да изясни сконфузеността в държанието на родителите си: „ Може би би трябвало да се извиня и оправдая публично. Баща ми даже не одобри, че съм вегетарианец, майка ми криеше от него. А когато схванаха, че тя е веганка – ох!… А в този момент към този момент ще има кой да ми готви веганско “, добави с вяра към момента ергенът.

 

Прави усещане, че след края на шоуто, двамата с Валерия не са споделяли общи фотоси в обществените мрежи. Има клюки, че Евгени е траял да живее в огромната си къща в Пловдив, до момента в който Валерия е останала в родния си Плевен. Няколко дни преди този момент, Валерия отбелязва своя 25-ти рожден ден. В обществените мрежи се появява видео, където Валерия отблъсква Евгени и театралничи сама пред обективите. В клипчето се вижда, по какъв начин той се доближава до нея и слага ръката си на кръста й. В този миг Валерия със леден взор му споделя остро: " Махни се! ". Допускайки, че най-вероятно не е чул добре, Евгени остава до нея, при което рожденичката го скастря за повторно. След това тя се доближава до ухото му и му прошепва нещо, вследствие на което той се отдръпва и споделя " окей ", а изразът му става сериозен. Това държание на Валерия незабавно поражда яд в обществените мрежи. В последна сметка, Валерия реализира своята цел и в споделеното видео в обществените мрежи, 25-годишната победителка се любува на прожекторите сама, без Евгени.

Инфо: Уикенд

Тагове: „ Ергенът “ Евгени Генчев Валерия Светла Генчева свекърва властна майка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР