Евгени Димитров-Маестрото и младата му съпруга Виктория Готева се целуват

...
Евгени Димитров-Маестрото и младата му съпруга Виктория Готева се целуват
Коментари Харесай

Хванаха Евгени Димитров - Маестрото да се натиска с младата си жена

Евгени Димитров-Маестрото и младата му брачна половинка Виктория Готева се целуват и гушкат в рейс, видя " България Днес ".

Музикантът на Слави Трифонов и водещата на новините по Би Ти Ви са хванати да интимничат на летището в столицата. Още в салона за изчакване пред изхода младоженците на по-малко от година стартират с целувките, милувките и продължителните гушкания. Впоследствие рисковата им непосредственост продължава и в автобуса, който води пасажерите към самолета.

Съпрузите са рисково близки в автобуса

Романтичната история се разиграва в петък вечерта предходната седмица, а Маестрото и младата журналистка се качват на самолета за южния италианския град Неапол. Пътници допускат, че двамата отпътуват за Ботуша на сантиментална почивка, която евентуално продължава малко, защото и двамата имат натоварена стратегия от професионални задължения.

Виктория грее до известния си брачен партньор

Видимо и двамата наподобяват доста щастливи, а че още са мощно влюбени, си проличава и отдалеко. Евгени и Виктория не се тормозят от хорските погледи и самоуверено демонстрират любовта си.

Връзката сред Димитров и новинарката от Би Ти Ви е от четири години насам. В средата на юни предходната година двамата подписаха брак на сантиментална морска женитба, обкръжени единствено с най-близките си хора.

Виктория извънредно рядко споделя неща от персоналния си живот. Казва, че избира работата й като публицист да е на напред във времето, а персоналният й живот да си остане за околните.

Сватбата им беше през юни предходната година

Между дежурствата в нюзрума на Би Ти Ви журналистката съумява да откри време и за ново занимание - пианото, а неин преподавател е точно Маестрото.

" Няма да разясняваме нищо за персоналния ни живот. Това, което има като информация, е задоволително. Моля да уважите персоналното ни пространство ", споделя Евгени във връзка тайнствената си женитба, която изненада мнозина през предходната година.

Музикантът има три деца от разнообразни дами, само че единствено за първата - художничката и певица Мишел от Бургас, се е женил през 90-те. За Евгени това е втори брак, до момента в който за Виктория, която е 27 години по-млада от него, това е първо " Горчиво ".

" Моята формула за триумф е труд, непримиримост, храброст и обич. Добавям и шанса да срещнеш по пътя си хора, които да оценят напъните ти. Всички ние работим с езика и би трябвало да го познаваме и използваме доста добре ", споделя младата журналистка Виктория Готева, която сега чете новините в малкия екран.

Готева е едно от красивите лица от дребния екран

Евгени Димитров бе част от Би Ти Ви преди години, а сега е шеф на телевизия " 7/8 ".

Маестрото е един от най-важните хора в екипа на Слави Трифонов. Именно Дългия го поддържа освен в специалността, само че и в персоналния му живот.

" Да създаваш или да слушаш музика, в действителност значи да я " преживяваш ", а не да я " разбираш ". Защото музиката не може да бъде обхваната от мозъка, може да бъде разбрана единствено от сърцето ", споделя музикантът, който около младата си обичана намира време и за пътувания.

Наскоро стана ясно, че Маестрото и част от екипа на Слави Трифонов се завръщат в Би Ти Ви. В малкия екран на брачната половинка си Евгени ще прави шоуто " Бягство към успеха ", напомня " България Днес ".

" Станаха съвсем 5 години, откогато не сме част от Би Ти Ви. Сега нещата са изменени и във връзка с мениджмънта, и във връзка с хората, които се занимават с програмата. Някак си естествено се случи. Да кажа, че не съм поддържал никакви контакти през тези години, не мога. Най-хубавите ни 19 години от живота минаха в тази телевизия. Ние сме от първата година, през цялото време в Би Ти Ви. С хора от екипа на малкия екран сме правили освен " Шоуто на Слави ", а и огромна част от плановете, които сме изпълнявали за Би Ти Ви. Имаме толкоз доста общи мемоари. Това не е нещо, което можеш да зачеркнеш. Това е професионален път. Имали сме 19 години взаимна работа с изключителни планове. Смея да настоявам, че нещата, които сме правили, са имали голям триумф ", съобщи в изявление за " 24 часа " Димитров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР