Евгени Димитров – Маестрото, е потаен в любовта, но е

...
Евгени Димитров – Маестрото, е потаен в любовта, но е
Коментари Харесай

Жените на Евгени Димитров – Маестрото

Евгени Димитров – Маестрото, е загадъчен в любовта, само че е не по-малко коцкар от Благой Георгиев – Джизъса, който е мерна единица за плейбойство. Наскоро музикантът подписа брак с обичаната си – журналистката Виктория Готева. Бракът им бе голяма изненада за всички. Оказва се, че двамата имат връзка от години, която пазят в ревностна загадка.

Вики е позната на феновете на Би Ти Ви, където води новините. Сладката русокоска и Маестрото се залюбили по време на пандемията. Готева обожава музиката и преди 3 години решила да вземе няколко урока по пиано при Евгени. Така почнала и тяхната връзка, която към този момент скрепиха с брак. Влюбените гълъбчета подвигнаха плажна женитба в Лозенец, на плаж „ Оазис ”, който е благосъстоятелност на емблематичния под земята необут Евелин Банев –Брендо.

Виктория Готева е единствено на 28 години, само че към този момент е звезда в Би Ти Ви

Евгени и Виктория са си споделили „ Да! ” на 18 юни на изнесената гала на плажа пред към 50 посетители, издадоха очевидци. След това тържеството се е преместило в ресторанта на Белослава в курортното населено място. Двамата се похвалиха с щастливото събитие чак при започване на юли. Разликата във възрастта на двамата влюбени е към 26 години. През януари той чукна 54, а тя скоро би трябвало да духне 28 свещички. Възрастовата разлика не тормози нито младоженеца, нито булката, нито родителите й.

„ Няма да разясня персоналния си живот. Човек би трябвало да има все някъде едно кътче, където самичък да дефинира разпоредбите, да има персонално пространство, където всичко да е умерено. Твърде доста нелепости се изписаха през годините за мен и сътрудниците. На множеството от тях животът не е минал по една права линия, а с някои криволичения насам-нататък, поредност от положителни ходове и неточности. Човек не се ражда теоретичен, учи се в придвижване. Може би поради това укривам. Това е напълно целеустремено, търсено ”, споделя Маестрото и не желае да дава детайлности за персоналното си благополучие.

Подчиненият на Слави Трифонов е роден на 20 януари 1969 година в София. Започва да свири на пиано на пет години и половина. Първите си изяви прави по фамилни тържества дружно с татко си, където свири на тъпан, баскитара, а по-късно и на синтезатор. Научава доста национални песни. В Средното музикално учебно заведение „ Панайот Пипков “, Плевен, дружно със съученици свири във ВИГ „ Реприз “. Малко по-късно с Годжи и Герасим (бивш член на „ Ку-ку бенд “) основават групата „ Експеримент “, изнасят доста концерти, като извършват единствено лични композиции с рок и фолклорни детайли. Двете наложителни години в редовете на армията за Евгени минават в Младежкия мъжки хор към представителния отбор на Строителни войски, където е корепетитор, хор-майстор и лидер на баритоните. Участва в няколко концерта, отдадени на 200-годишнината на Френската гражданска война в София, Варна и Страсбург, дружно със Софийската и Лионската филхармонии. Времето прекарва в подготовки, концерти и безкрайни пътувания, които му оказва помощ да се усъвършенства в разнообразни стилове в музиката.

Висшето си обучение Евгени Димитров приключва в Държавната музикална академия „ Проф. Панчо Владигеров “ – София, преподават му проф. Иван Ефтимов и проф. Люба Обретенова. Три години учи орган при професор Нева Кръстева.

Музикантът е измежду най-важните хора в екипа на Слави Трифонов и в „ Ку-ку бенд ”. В момента той е и началник на малкия екран му „ 7/8 тв ”. Според участвали Трифонов не е бил на тържеството, само че е поднесъл на младото семейство прекомерно огромен подарък седмица по-рано. Музикантите от „ Ку-ку бенд ” обаче били измежду гостите и цяла вечер не спирали да поздравяват младоженците с шлагерите си.

За персоналния живот на новинарката не се знае доста. Също като Евгени и тя е работохолик и на този стадий кариерата е най-важната в живота ѝ. Виктория Готева не е имала доста съществени връзки, сътрудниците й настояват, че са единствено две. Семейството на младата журналистка я поддържа безусловно, въпреки че родителите ѝ и брат ѝ от сърце й желаят по-скоро да се снабди с правоприемник. Майка ѝ Златка е здравна сестра и се оправя съвършено с развъждането на децата на брат ѝ – Николай Светославов. Той е щастливо женен и има двама синове. Николай е инженер и е доста благополучен с професионалния триумф на сестра си като журналистка. Той е удивен и от шурей си Евгени Димитров макар огромната разлика във възрастта със сестра му.

„ За мен най-важното в живота е, когато двама се обичат, да устроят живота си както на тях им харесва, а не да се преценяват с другите “. Така поучава Евгени сътрудника си Йордан Йончев – Гъмзата, когато му става кум на сватбата с красивата Юлиана преди години. На сватбата на Маестрото сътрудника му напомня тези негови думи и това бил един от тостовете, вдигнати за здравето на младоженците.

„ Много мъчно се живее с мен. Тежък лакомец съм. Близките и приятелите ми знаят, че при мен музиката постоянно е преди всичко. Жената до мен би трябвало да знае по кое време, къде и до каква степен –кога да е майка и по кое време държанка, по кое време да е мощна и по кое време ‒ слаба. Сложна работа е, знам. Не съм срещал такава, само че в случай че я намеря след Мишел, ще се оженя отново. Аз не върша никакви взаимни отстъпки със себе си и мъчно прощавам, принудят ли ме да ги направя, поради различен. Достатъчно е дамата до мен да ми дава успокоение и нравствен мир. И това ми стига ”, споделя след развода с първата си жена Мишел Маестрото. Двамата се срещат в консерваторията ‒ тя свири на контрабас, той –  на пиано. „ Толкова беше сантиментален – веднъж ме чакаше с алена роза в ръка, затичах се към него, хвърлих му се толкоз мощно, че и двамата паднахме на земята ”, спомня си по-късно музикантката. Мишел му ражда наследник – Венелин, който приключи в чужбина и постоянно работи отвън страната. Двамата с чаровната бургазлийка се развеждат по взаимно единодушие и тя остава в родния си град. „ Аз не пребивавам с илюзии, когато любовта си отиде, не се върша, че всичко е наред, а си потеглям. Честен съм, това за мен е най-важното в една връзка ”, разяснява раздялата с Мишел Евгени.

Мишел е първата брачна половинка на музиканта

„ За мен дамата би трябвало да е цялост от осанка и магнетизъм. Не одобрявам намусените и напрегнати с негативна сила дами. Също и устрема им да се демонстрират от ден на ден еманципирани ме нервира. Една жена постоянно може и е способна да бъде равна на мъжа, само че дано го прави малко по-изискано и с финес ”, разказва Евгени Димитров идеала си за дамата, който сега очевидно открива във Виктория.

След развода с първата си обич Маестрото не остава задълго самичък. Влюбва се в красивата Радослава Райкова. Той заглежда девойката още през 1998 година по времето на „ Хъшове ”, когато тя танцува с балет „ Дива ”. Радослава взе участие за малко и в идващия състав на Галя Христова – „ Сатен ”. Отказва се, с цел да се приготви за следването си в Германия, и отпътува. С това съвсем разрушава сърцето на Димитров. Всяка вечер двамата поддържат огъня на любовта посредством имейли и есемеси. Не след дълго обаче балерината среща различен и зарязва влюбения Евгени.

Няколко месеца по-късно Маестрото се среща с хубавицата Ела Наумова, незнайна госпожица, приключила „ Публична администрация ” в Нов български университет.

„ Искам, като се прибера у дома, да има човек, който не е обсъждан непрекъснато, както съм аз ”, споделя за любовта си с Ела музикантът. На 31 декември, на Нова година, през 2004 година хубавицата го подарява с близнаците Кристиян и Александър. За страдание, едното от момчетата на пианиста живее единствено 2 години, като от самото начало е в тежко здравословно положение.

„ Животът ни беше същински пъкъл. Половинката ми обаче бе доста по-силна от мен в тази сериозна обстановка. Аз постоянно падах духом ”, споделя за това време Евгени. Момченцето им Александър умира и родителите му не могат да преживеят дружно сполетялото ги злощастие. Разделят се, а Кристиян остава при майка си, въпреки че се вижда с татко си, когато пожелае. Именно поради претърпяната покруса Димитров поддържа всяка идея за правата на децата с увреждания. „ Ще оказвам помощ постоянно с каквото мога ”, споделя той.

Приятелите на Маестрото са безапелационни, че той страдал доста от раздялата с обичаната жена. Ела е млада, красива и интелигентна и Евгени е сигурен, че момичето е с него не поради парите и славата. Двамата обаче прекъсват всевъзможен контакт за известно време.

Преди 12 години Нели Желева подари музиканта с дете

След нещастието композиторът в никакъв случай повече не се похвали пред медиите за триумфите си на любовния фронт. Макар че такива не липсват. Следващата жена в живота на Евгени е балерината Нели Желева. Красавицата го подарява с дете на 5 юли 2011 година Двамата се залюбват зад кулисите на „ Шоуто на Слави ”. Те са интимни съвсем 3 години, а откакто се схваща, че е бременна, хубавицата дефинитивно се придвижва при музиканта, който населява първокласна къща в „ Драгалевци ”.

„ Щастлив съм, какво да кажа? Все отново желая да се науча да върша и девойки ”, споделя Евгени Димитров пред близки на 40-ия ден от рождението на новото попълнение в фамилията. Колегите на Евгени Димитров настояват, че точно поради загубата на единия си наследник той е пазил в цялостна загадка цялата бременност на приятелката си Нели. Маестрото е извънредно религиозен и не приказва за персоналния си живот, страхувайки се от човешката злоба.

За положително или зло обаче, музикантът се разделя и с балерината. Следващите си връзки пази в загадка. Докато не се появява Виктория Готева. Близки до младото семейство издават, че журналистката желае да подари обичания си с по този начин мечтаната щерка.

LUPA.BG

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР