EVGA започна приемането на поръчки за дънната платка X299 Micro

...
EVGA започна приемането на поръчки за дънната платка X299 Micro
Коментари Харесай

EVGA пусна системната платка X299 Micro ATX 2

EVGA стартира приемането на поръчки за дънната платка X299 Micro ATX 2, предопределена за работа с процесорите Intel Skylake-X и Kaby Lake-X, в осъществяване LGA2066. Устройството съставлява усъвършенстван вид на платката X299 Micro и както евентуално се досещате от името, тя принадлежи към решенията в microATX формат.
Една от главните характерности на EVGA X299 Micro ATX 2 е мощната захранваща система на процесорното гнездо. Тя има 14 етапи, оборудвана е с много огромна охладителната система с 40-мм вентилатор, а за свързване на източник на зареждане са планувани два 8-пинови конектора PCI-E Power.



Дънната платка поддържа инсталирането на четири модула оперативна памет DDR4 (максимален размер 64 GB) и е оборудвана с два разширителни слота PCI Express 3.0 x16 и един PCI-E 3.0 x4. За свързване на устройства могат да се употребяват шест врата SATA 6 Gbit/s и един конектор М. 2

Към мощните страни на X299 Micro ATX 2 може също да се причисли съществуването на безжичните адаптери Wi-Fi 802.11 ac и Bluetooth 4.2, знака на POST-кодове, с бутоните за изключване и рестартиране. Освен това, в UEFI е вграден стрес-тест на CPU и функционалност за автоовърклок OC Robot, улесняваща процеса по форсирането от по-малко опитните консуматори.



Можете да закупите дънната платка X299 Micro ATX 2 от официалния онлайн магазин на EVGA за цена под $300.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР