EVGA представи своята първа серия компютърни захранвания с SFX форм

...
EVGA представи своята първа серия компютърни захранвания с SFX форм
Коментари Харесай

EVGA представя SFX захранванията SuperNova GM

EVGA показа своята първа серия компютърни зареждания с SFX форм фактор, подобаващи за построяването на компактни компютърни системи. Това са блоковете SuperNova GM с мощ 450, 550 и 650 W с модулна система на кабелите и документ 80 Plus Gold (КПД до 92% в електрическите мрежи напрегнато 230 V).



Захранващите модули EVGA SuperNova GM имат една шина с 12 V зареждане, осигуряваща оптималната мощ на тока от 37,5 до 54,1 A. Използват се висококачествени японски кондензатори, налични са отбрани от претоварване по ток и напрежение, късо съединяване, превишаване на мощността и от прегряване.



Охлаждането се реализира от 92 милиметров милиметров вентилатор с двоен лагер, който се изключва при натоварване на зареждането под 30%. В комплекта е включена рама, даваща опция за инсталирането на SuperNova GM модулите в отсека за ATX компютърни зареждания. Габаритните размери са 100 х 125 х 63 милиметра. Производителят дава седемгодишна гаранция за качество.

Компютърните зареждания EVGA SuperNova GM могат да бъдат закупени от формалния магазин на производителя. Моделите с мощ 450, 550 и 650 W се продават при цена надлежно $110, $120 и $130 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР