Евертън привлече десния защитник на Рейнджърс Нейтън Патерсън за 16

...
Евертън привлече десния защитник на Рейнджърс Нейтън Патерсън за 16
Коментари Харесай

Евертън обяви втори трансфер за 2022

Евертън притегли десния бранител на Рейнджърс Нейтън Патерсън за 16 милиона паунда. 20-годишният футболист дебютира за шотландския гранд през месец януари 2020 година, а през предишния юни записа и първия си мач за националния отбор на Шотландия. Той подписа за 5 години и половина с клуба от Висшата лига.

От Евертън бяха създали две предложения за шотландския бранител, като третата се оказа сполучлива. Клубът от Ливърпул ще заплати незабавно 12 милиона паунда на Рейнджърс, като сумата може да доближи до 16 милиона с разнообразни бонуси.

"Преливам от благополучие поради прекосяването ми в Евертън и нямам самообладание да дебютирам за тима ", сподели Патерсън пред клубната телевизия. "Беше елементарен избор. Това е огромен клуб с голяма история и фантастични почитатели. Очевидно е, че не сме на мястото, на което би трябвало да бъдем, само че ние аз имам вяра изцяло, че ще се завърнем там ", съобщи той. Той ще носи синята фланелка с номер 3.

Мениджърът на Евертън Рафа Бенитес към този момент притегли в тима украинеца от Динамо Киев Виталий Миколенко, който е ляв бранител.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР