Евертън претърпя нов удар, след като нападателят Доминик Калвърт-Люин е

...
Евертън претърпя нов удар, след като нападателят Доминик Калвърт-Люин е
Коментари Харесай

Евертън загуби Калвърт-Люин за още няколко седмици

Евертън претърпя нов удар, откакто нападателят Доминик Калвърт-Люин е получил затруднения при възобновяване си и няма да играе още няколко седмици.

Карамелите към този момент изгубиха значимия полузащитник Абдулай Дукуре най-малко за 6 седмици, а в този момент ще би трябвало да продължат да се оправят и без основната си фигура в нахлуване.
 Рио Фърдинанд прикани Манчестър Юнайтед: Купете Доминик Калвърт-Люин
Рио Фърдинанд прикани Манчестър Юнайтед: Купете Доминик Калвърт-Люин

" Много ми припомня за Филипо Индзаги "

Английският национал не е играл от края на август, откакто лекуваше строшен пръст на крайници, а и мускулна контузия в бедрото, като упованията бяха, че скоро още веднъж ще бъде на линия. Сега обаче се оказва, че завръщането му ще се забави.

" Доминик Калвърт-Люин получи затруднения при възобновяване си от мускулната травма в бедрото и ще отсъства още няколко седмици. Той ще продължи да бъде лекуван и ще има вести за положението му след известно време " се споделя в формалното известие на Евертън.

24-годишният нападател вкара в първите 3 мача на мърсисайдци за сезона, откакто през предходната акция осъществя 21 попадения във всички шампионати. Тимът не може да разчита от известно време и на другата сериозна фигура в нападението си - Ричарлисон, който обаче може би ще играе още веднъж още този уикенд против Уотфорд.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР