Евертън е на път да изпревари Интер и Фулъм за

...
Евертън е на път да изпревари Интер и Фулъм за
Коментари Харесай

Евертън е най-близо до Малком

Евертън е на път да изпревари Интер и Фулъм за подписа на бразилското крило Малком. Звездата на Бордо се е договорил за седмична заплата от 80 000 паунда с " карамелите ", а договорката ще донесе 30 млн. в касата на сегашния му клуб Бордо. Тя може да бъде финализирана още в четвъртък, когато следва среща сред представители на Евертън и президента на Бордо Стефан Мартен.

21-годишният бразилец си построи известност на един от най-талантливите футболисти в Лига 1. През зимата за него имаше доста предложения, само че Густаво Пойет разгласи, че няма да одобри поста на старши треньор, в случай че управлението не му подсигурява, че нападателят ще остане най-малко до края на сезона.

Тогава най-настоятелни в желанието си да привлекат бързоногия стрелец бяха Арсенал и Тотнъм, само че се говореше за интерес и от Манчестър Юнайтед и Байерн (Мюнхен).

Самият футболист призна, че има сделка с Бордо да бъде продаден това лято. Първото предложение пристигна от Интер, само че те бе за взимане чартърен, със наложителна алтернатива за закупуване след края на сезона. След това в битката се намеси и новакът в Премиър лийг Фулъм, само че към днешна дата наподобява най-вероятно Малком да се озове на " Гудисън Парк ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР