Евентуалното въвеждане на санкции срещу Русия не биха подкрепили 64

...
Евентуалното въвеждане на санкции срещу Русия не биха подкрепили 64
Коментари Харесай

2/3 от сърбите против санкции срещу Русия frognews.bg

Евентуалното въвеждане на наказания против Русия не биха подкрепили 64 на 100 от сръбските жители, до момента в който 16 на 100 от интервюираните са за хармонизиране с Европейски Съюз по този въпрос.

 

Проучването, извършено от организация Фактор плюс, също демонстрира, че една пета от интервюираните нямат мнение по въпроса, което съгласно шефа на тази организация Владимир Пеич демонстрира, че опълчването на глобите " не е абсолютно ", написа вестникът.

 

" Често се споделя, че 80 на 100 от жителите са срещу въвеждането на наказания против Русия, само че би трябвало да сме точни. Има нюанси в отговорите. Цели 20 на 100 от жителите не са за, само че не са и срещу и тяхното мнение може да бъде повлияно от избрани условия “, сподели Пеич.

 

Проучването демонстрира още, че 30 % от  жителите имат вяра, че новото държавно управление на Сърбия няма да вкара наказания против Русия, 20 % считат, че такова решение е несъмнено, а 18 %, че е „ малко евентуално “, до момента в който съвсем една трета чакат, че новият кабинет " съществено " ще обмисли въвеждането на наказания Русия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР