Евентуалното сливане на службите за разузнаване трябва да се осмисли“,

...
Евентуалното сливане на службите за разузнаване трябва да се осмисли“,
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Промени в службите след като войната в Украйна приключи

„ Евентуалното обединение на службите за разузнаване би трябвало да се осмисли “, стана ясно от коментар на депутата Делян Пеевски от Движение за права и свободи в парламентарните коридори.

„ Според мен господин Атанасов предприе преждевременно деяние “, добави той по отношение на решението на Атанас Атанасов да се откаже от шефското място в отрасловата парламентарна комисия.

„ Ние кардинално бяхме споделили „ да “ на неговото предложение. Нека гледаме нещата, има време за това “, добави Пеевски. И акцентира, че съгласно него Атанасов би трябвало да остане отпред на комисията.  

„ Има война, не е времето за тези промени. Трябва да се изчака да се успокои ситуацията. Сега едни структурни разбутвания на службите могат да объркат доста. Те работят. Може би може да се надгради, само че дано се намерения механически. Промени и сливания - откакто войната завърши “, отсече депутатът.

Пеевски е безапелационен, че законът за КПКОНПИ ще е работещ. Движение за права и свободи поддържа да има комисия за следствие на машинния избор.

На въпрос за самодейността за референдум за опазване на 3 март като народен празник, Пеевски сподели, че ще се запознае с нея. „ Нека да приемем конституцията на шести, има време двата месеца да го обсъждаме и ще вземем решение. За всичко може да се приказва “, добави той.    
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР