Евентуалното класиране в челната тройка в Първа лига ще бъде

...
Евентуалното класиране в челната тройка в Първа лига ще бъде
Коментари Харесай

Неделев: Надяваме се на грешна стъпка от Левски

Евентуалното класиране в челната тройка в Първа лига ще бъде триумф за Ботев (Пловдив), сигурен е капитанът на " жълто-черните " Тодор Неделев. Два кръга преди края на сезона пловдивчани са на четвърта позиция и би трябвало да завоюват оставащите си мачове, както и да се надяват на неточност от страна на Левски.

Националът разяснява някои от най-важните тематики броени дни преди финала на актуалната акция.

" Не е прелестно да има толкоз дълга пауза в шампионата след двете ни следващи загуби в края на шампионата. Левски имат добър треньор и след зимата демонстрират, че са доста мощен тим и в този момент имат преимущество. Надяваме се на тяхна неточност. Отборът всред ЦСКА и Левски, който загуби финала за купата на България, ще бъде в неприятно въодушевление. Веднага след този дуел се изправяме против " алените " и бихме могли да се възползваме от това ", съобщи Неделев пред медиите.
 Носителите на Купата на България
Носителите на Купата на България

Ето всички спечелили

Националът призна, че в последните месеци Ботев не играе толкоз мощно, колкото в самото начало на сезона.

" Напаснахме се с новите ни играчи, макар че се в този момент не се представяме по този начин добре, както в първите месеци от шампионата. Задължително желаеме да спечелим оставащите ни две срещи до края на шампионата. Последните години не сме били в тройката и възможното присъединяване в Европа ще ни даде самочувствие ", добави Тодор Неделев.

Той приказва и за идните през юни срещи на националния тим на България против Република Северна Македония и Грузия в Лигата на нациите.

" Искаме да победим в първите ни два дуела вкъщи. Предстоят тежки мачове. Този шампионат е шансът ни да се класираме за огромен конгрес ", безапелационен е 29-годишният атакуващ халф.

На въпрос дали може да смени тима през лятото, Неделев отговори: " Има позвънявания от непознати тимове. Ако има добра оферта, ще преценим. Добре ще бъде да играя в по-силно състезание. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР