Евентуалният следващ съперник на Кубрат Пулев - Дилиън Уайт, даде

...
Евентуалният следващ съперник на Кубрат Пулев - Дилиън Уайт, даде
Коментари Харесай

Костотрошача: Хората на Пулев нямат пари за мач с мен

Евентуалният идващ противник на Кубрат Пулев - Дилиън Уайт, даде изявление пред интернет платформата Boxing Social. В него Костотрошача, който има 23 победи и единствено едно проваляне от Антъни Джошуа, приказва за идния мач с Кобрата, позицията му в международния бокс, вариантите за противници и завръщането на Тайсън Фюри.

- Какво се случва към теб след багра с Лукас Браун?
Обичайното, тренировки, пробвам се да си уредя огромен мач. Има няколко елиминационни благоприятни условия пред мен. Бяхме на търг за пердах с Кубрат Пулев. Участвахме в наддаване, само че откакто стана ясно, че той ще получи 75 %, ние отказахме да извадим повече от 800 000, тъй като няма да дадем на Пулев 1 милион, а аз да взема четвърт. Затова го оставихме да завоюва наддаването, а в този момент чувствам, че те май нямат пари и по всичко проличава, че този пердах е в застой. Хубавото е, че имам и други варианти, тъй че до седмица ще решим по кой път ще поема и с кого ще се боксирам. Проявете самообладание и до няколко дни ще имаме какво да ви кажем по тематиката. Един от огромните мачове ще бъде сигурно.

- Около теб постоянно има такива комплицирани обстановки. Чувстваш ли, че другите не желаят да се бият с теб?
Нищо не мога да направя и да трансформира. Аз съм рисков. Силен съм колкото и двамата сегашни международни първенци. Другите го знаят. Много хора избират да стоят една година и да не вършат нищо, с цел да им пристигна редът да боксират за купа, без да подхващат никакви опасности. Аз не съм подобен. Аз желая да се удрям. Поветкин да вземем за пример сподели, че ще боксира с мен, само че по-късно се измъкна и в този момент е подготвен да чака година за мач с Джошуа. Разбирам, че всичко е бизнес, само че почитателите желаят да гледат борби. Наясно съм, че когато си стигнал до претендентска позиция, не искаш да рискуваш с човек като мен, който може да те нарани съществено.

- Наскоро съобщи на Еди Хърн, че не развива кариерата ти и стоиш на едно място. Така ли е към момента?
Не бих споделил, имаме проект. Но какво да направиш, когато другите не желаят да се бият с теб? Аз съм в Топ 5 на всяка една от огромните федерации, само че първенците не желаят мач с мен, а с хора към 10-15 място. Кубрат и останалите не желаят да си имат взимане предоставяне с мен. Но няма проблем, аз съм решил, че ще имам три мача тази година. Първият към този момент мина, вторият ще бъде на 28 юли, а по-късно в края на годината най-вероятно в Америка. Колкото по-близо съм до мястото, което желая, толкоз по-трудно става. Времето ми ще пристигна до 12 месеца, няма по какъв начин да не се случи.

Dillian Whyte could be off to Bulgaria to face Kubrat Pulev in IBF eliminator https://t.co/cZYW3tt1gA #Boxing #бокс #PulevWhyte #WhytePulev #KubratPulev #DillianWhyte #TopHeavyweights @Bulgaria #София #КубратПулев #HeavyweightBoxing #boxeo #boxen #boxe #boks pic.twitter.com/usbcMSHp9c
— TopHeavyweights (@TopHeavyweights) June 4, 2018 - Какво се случва с претендентското място на WBC? Победата над Браун трябваше да те направи първи там, само че вместо това Бризийл ще боксира с Уайлдър…
Хората с очи и мозък могат доста елементарно да схванат какво се случва. Това си е чист бизнес. Бризийл и Уайлдър са с един промоутър, тъй че тук приказваме за политика. Явно трансформират разпоредбите. Не разбирам по какъв начин кандидатът внезапно е преместен до №2, макар че е защитил мястото си. Всичко е бизнес, пари и ползи. Спечелил съм всички междинни пояси по пътя към международния на WBC, а Бризийл не знам дали е боксирал даже за един. Това е професионалният бокс. Но аз няма да рева.

- Казваш, че хората на Пулев нямат пари да провеждат този мач. В подобен случай с Ортис ли ще се биеш на 28 юли?
Не знам. Аз желая мач с Ортис, само че единствено при едно изискване - в случай че победя, идващият да е с Уайлдър. Защото Ортис към този момент боксира с него, загуби, само че даже тогава бях пред него в ранглистата на WBC. Защо аз в този момент би трябвало да срещна Луис Ортис? Няма проблем - качвам се на кръга, само че желая Уайлдър да подпише контракт, че в случай че печеля той ще е идващият. Ако ще пожертвам позицията си против човек, който не го заслужава, за какво да го върша? Ще нокаутирам Ортис доста по-бързо от Уайлдър. Дионтей му нанесе единствено един удар и го смъкна, а приказваме за човек, който е възрастен, дъртак, тулуп.

- Тайсън Фюри се завръща в края на седмицата против албанеца Сефер Сефери. Добра вест ли е за бокса този мач в Манчестър?
Срещу кого? Кой е този? Бил №2 в полутежка категория на Албания, несъмнено от двама боксьори, а първи е брат му. Това е смешка. Вижте, новината е хубава за бокса, тъй като Тайсън Фюри бе международен първенец и няма нито една загуба. Но аз не бих се върнал против подобен палячо. Бих го направил в първокласен мач със мощен противник, с цел да покажа, че фактически съм тук. Истината е, че ние му предложихме мач през септември, само че той го отхвърли. Щеше да бъде в действителност огромен мач, само че той не изиска да поеме този риск, тъй като може да загуби, да бъде нокаутиран и да се наложи отново да излезе в пенсия.
Today is one of the saddest day of my life had to put my best and most loyal friend down #REXS pic.twitter.com/SBADyMx3zI
— Dillian Whyte (@DillianWhyte) June 2, 2018
“Тема Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР