Евентуалният израелски удар в отговор на иранската атака от 14

...
Евентуалният израелски удар в отговор на иранската атака от 14
Коментари Харесай

Израел отвръща на иранския удар след 30 април?

" Евентуалният израелски удар в отговор на иранската офанзива от 14 април едва ли ще бъде нанесен преди 30 април ", това заяви американската медия ABC News.

Според източник от Вашингтон: Въоръжените сили на Еврейската страна най-вероятно ще отвърнат на директния удар на Ислямската република след края на този месец. На 30 април приключва тазгодишният седемдневен празник Песах.

" В същото време обаче не би трябвало да се изключва и вероятността, че при възможни промени в обстановката, Израел да предприеме директни военни дейности против Иран и преди тази дата ", сподели още източникът.

Както екипът на novini.bg към този момент писа, военновременният кабинет на Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и е обмислял да отвърне на Ислямската република още на 15 април, само че военната интервенция е била отсрочена по оперативни аргументи.

Песах е един от най-големите еврейски празници. С него се отбелязва Изходът на евреите от Египет, това сподели информация на novini.bg.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР