Евелина Лабешка от Варна спечели от томболата на MOTO EXPO

...
Евелина Лабешка от Варна спечели от томболата на MOTO EXPO
Коментари Харесай

Първата българка от Moto GP избра Honda награда

Евелина Лабешка от Варна завоюва от томболата на MOTO EXPO 2023

Евелина Лабешка от Варна завоюва ваучер на стойност 300 лева за артикули и услуги от оторизираните дилърства на Honda у нас. Любопитна детайлност е, че тя е първата българка на грида в MotoGp и почитател освен на този спорт, само че и на Марк Маркес и тимовете на Honda и точно по тази причина показва премията на японската марка от анкетната карта за томболата на MOTO EXPO 2023. Ваучерът e годен както при покупка на място, по този начин и в онлайн магазина bmeshop.bg. Името на късметлийската бе изтеглено посредством чоп от организитарите на ревюто.

Eто какво показа тя, когато научи радостната новина: „ През 2017 година посетих за първи път падока на пистата „ Льо Ман “ във Франция, където се срещнах с доста водачи, механици и шефове на тимове. Мечтаех да бъда част от обичания си тим. Когато се прибрах в България, писах до тогавашния управител - Ливио Супо “.

Не след дълго Евелина получава публична покана от самия Супо да бъде хостеса в тима Honda Repsol в Германия на пистата „ Захсенринг “.

„ Всичко е доста по-различно на стартовата решетка - мирише на гума, на бензин, усеща се неспокойствие, разискват се тактики до последно, сменят се гуми и аз претърпях всичко това дружно с тима на Дани Педроса “, спомня си Евелина. Тогава Маркес приключва 1-ви, а Педроса - 3-и, след което всички от отбора единомислещо декларират, че българката им е донесла шанс.

„ Винаги ще съм признателна на Honda за опцията, която ми дадоха - да бъда част от тима! Затова и избрах точно обезпечената от тях премия от Moto Expo 2023 “, разпалено разяснява красивата варненка.


*Източник: www.honda.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР