Евелин Костова, която в момента се изявява като жури в

...
Евелин Костова, която в момента се изявява като жури в
Коментари Харесай

Евелин Костова бременна с второ?

Евелин Костова, която сега се изявява като жури в шоуто " България търси гений ", показа името, с което има намерение да кръсти второто си дете.  Това незабавно провокира измежду почитателите ѝ съмнението, че още веднъж е бременна. 

Чаровната звезда от " Съни бийч “ побърза да посочи, че към този момент не бърза да ражда, а единствено възнамерява още един правоприемник с колегата си - сътрудника ѝ Михаил Петров. Двамата обаче към този момент са решили по какъв начин да кръстят бъдещото си бебе, само че от поверие пазят името в загадка. Не е загадка, че обичаната ученичка на легендата Стефан Данаилов постоянно се приготвя отдалеко за значимите житейски събития.

" Избрах името на първото ми дете още по времето, когато самата аз бях дете “, споделя Евелин, чиято дъщеричка Ивайла носи името на дядо ѝ Иво.

Освен в живота Евелин е майка и в " Съни бийч “, само че на момченце. В първите епизоди от новия сезон стана ясно, че героят на Бойко Кръстанов се показва за татко на детето и отдадено се грижи за него, само че биологичният му родител е самоувереният хотелиер Никола (Явор Бахаров). В идващите епизоди ще стане ясно дали той ще употребява тази обстановка в своя изгода.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР