Евелин Костова, която играе Ивон в сериала Съни бийч, а

...
Евелин Костова, която играе Ивон в сериала Съни бийч, а
Коментари Харесай

Евелин Костова случайно разбрала, че спи с братовчед си

Евелин Костова, която играе Ивон в сериала „ Съни бийч ”, а този сезон е в журито на шоуто „ България търси гений ” по Би Ти Ви, и сътрудника й Михаил Петров са дружно към този момент 10 години, само че чак в разгара на любовта си разбрали, че са родственици. Влюбените открили с изненада, че в действителност са пети братовчеди.
„ Ние по тази причина взехме решение, че можем и да не се женим, тъй като по този начин и по този начин сме си родственици. Защо би трябвало да се женим?! ”, коментирали са влюбените през смях. Те не се стреснали, когато разбрали, че са пети братовчеди. Даже им се сторило любопитно като вест. Чувството за комизъм, с което подходили, малко се повлияло от непрекъснатото повторение в медиите, че имат далечна роднинска връзка. Все отново това не влияело на щастието им. Двамата не престават да са влюбени и сплотени. В изявленията пък се хвалят един различен какъв брой добре се оправят като родители. Актьорите сами се грижат за щерка си Ивайла, която е към този момент на годинка и четири месеца. Почти не разчитат на бабите и дядовците, с цел да не изтърван нито момент от израстването на дребната. Затова и Евелин изчака Ивайла да стане най-малко на годинка, с цел да се завърне по-категорично към специалността. Избирайки да е актриса, тя сбъдва фантазията на майка си.

Евелин се причислява едвам 10-годишна към детската натрупа за актьорско майсторство в Радомир, където живеела със фамилията си. Записва я майка й, която на млади години също желала да е актриса и дори кандидатствала в НАТФИЗ през 80-те, само че тогава конкуренцията била по-голяма и след това не пробвала отново. Не, поради несбъднатото си предпочитание обаче майката на Евелин я записва в детската натрупа в Радомир. Съвсем не целяла да реализира фантазията си посредством нея. Предложила Евелин другаде да се изявява и да изразходва силата си, вместо да прави номерата си у дома. Евелин и приятелите й все били заети да пишат сюжети за тържества по празниците, да репетират, пеят. Бабите й също са доста артистични, дори в фамилията се майтапят, че са национални артистки, само че единствено Евелин е професионална актриса.

След като се реалокира с родителите си от Радомир в Перник, Евелин се изявявала в детско-юношеската школа „ Мускетарите ” с началник Ваня Михова. Играла всички мечтани функции, дори и мъжки, като да вземем за пример основния неприятен воин – Съветника, в „ Снежната кралица ”. Звездата на Евелин, която е учила в Професионалната гимназия по стопанска система в Перник, изгрява още преди да е приключила НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов. Младата актриса добива известност с ролята на Маги в сериала „ Къде е Маги? ” по Би Ти Ви. Дали поради този старт или друга причина, само че след академията, първоначално Евелин играе повече пред камера, в сравнение с театрална сцена. И това несъмнено малко й тежало, проличавало е в нейни изявленията: „ В професионалния спектакъл имаше едно такова отношение, като че ли съм повече кино актриса. Едва ли не, че нямам чак подобен опит на театралната сцена. И това е цена, която платих за бързия и непредвиден Успех. Малко позагубих театралното си добро име, а пък аз желая театърът да ми е главното и движещото ”.

Лека-полека и това й предпочитание се сбъдва. След като играе година в Плевенския спектакъл, Евелин се причислява към трупата на Театър „ Българска войска ”, където прави усещане с функциите си в няколко представления. Най-новото зрелище, в което играе, е „ Стъпка по стъпка ”, чиято премиера бе неотдавна. В постановката на Лиза Шопова младата актриса си партнира с Анастасия Ингилизова и Гергана Плетньова. Евелин е играела и на сцената на Народния спектакъл. В същото време продължава и да се снима. Евелин е позната още от сериалите „ Секс, неистини и телевизия ” и „ Столичани допълнително ”. Играла е в непознати продукции, както и в родни такива, като да вземем за пример, във кино лентата на Ники Илиев „ Завръщане ”, както и продължението му, чиято премиера бе неотдавна. Евелин има роля и в късометражния филм „ Правила ” на Ясен Генадиев, в който си партнира с учителя си от академията Стефан Данаилов. Мастъра не й правил забележки на терен, нито й давал препоръки, както било всекидневно в академията. „ Искаше да имам самочувствие пред екипа ”, споделяла е Евелин, за която прекарването да играе със Стефан Данаилов било доста прочувствено и мощно, като сбъдната фантазия. Тя е казвала още, че като преподавател Ламбо е праволинеен и почтен.

По това време плъзва и мълвата, че младата дама е освен това от ученичка на Стефан Данаилов. В жълти медии гръмва сензацията, че е негова държанка. „ Дори не си коства да се разяснява това! Аз съвсем до последно му говорех на „ вие ”, отсича хубавицата. Клюката евентуално е пусната от нейни колежки, които недоумяват за какво Мастера е толкоз впечатлен от нея и й предсказва звездно бъдеще.

Младата актриса е щастлива от новите шансове, които й се дават в професионален проект, в това число и този да е в журито на „ България търси гений ”. И въпреки всичко щерка й Ивайла е най-големият й триумф в живота. Семейството за Евелин е преди всичко.

Евелин се влюбва в Михаил Петров още на 17. „ Първо се срещнахме малко по-рано, бях мъничка. После си починахме и като приключих гимназия и пристигнах да пребивавам в София... Нещата се случиха. Заявих се: „ Ето ме! Тук съм! Голяма съм към този момент! Готова съм! Да се почва тая огромна обич! ”, споделяла е Евелин. През цялото време тя знаела, че таман Мишо, както го назовава, е нейната огромна обич. Евелин била сигурна, че той ще е нейният мъж и ще имат семейство още като ученичка, когато го видяла за първи път. Театърът ги събрал. Тогава, още преди да аплайват в НАТФИЗ, Евелин се занимавала с спектакъл в Перник, а Михаил – в София. Видели се на сценичен фестивал в Царево.

Двамата имали връзка към този момент от много време, когато инцидентно разбрали, че са пети братовчеди. Казал им го дядото на Евелин на фамилно събиране, само че не си спомнят дали е било на Великден или на Коледа. Дядото и зетят се заговорили. Станало ясно, че и Михаил има родственици от пернишкото село Мещица, община Перник. Дядото бързо навързал нещата. Така се оказало, че бабата на Михаил е трета братовчедка на дядото на Евелин. „ Не е стряскащо. В началото бяхме: „ Какъв е шансът? ”, и ми се стори супер забавно. Обаче като започнахме да го описваме по малките екрани и вестници… ”, споделяла е актрисата през смях.

Проф. Кантарджиев раздава здравни препоръки на сътрудниците в журито
Проф. доктор Тодор Кантарджиев раздава здравни препоръки и дори преглежда проучвания на сътрудниците си в журито на „ България търси гений ”. За това показа наскоро Евелин Костова. Едва ли някой ще се учуди, че с сътрудниците й се допитват до професора, поради внушителната му биография и опит. Проф. Кантарджиев бе шеф на Националния център по болести и паразитни заболявания, от където изненадващо бе пенсиониран предходната година. Професорът бе и член на Националния действен щаб, който се занимаваше с ръководството на здравната рецесия след експлоадирането на пандемията от ковид, след освобождението си от Центъра, стана съветник на Столична община по здравни въпроси.

Присъединявайки се към екипа на шоуто, Евелин Костова била прелестно сюрпризирана от професора, който е описвала като „ доста открит и отворен човек ”, с който доста елементарно се комуникира. „ Той е извънредно ерудиран човек. Дори се възползвахме за здравни препоръки от него и му показвахме проучвания. Смея да кажа, че ни събраха доста готина компания и в един миг се чувствахме като семейство ”, показа Евелин неотдавна за връзките в журито, в което са и колежката й Катерина Евро и комикът-водещ Николаос Цитиридис.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР