Евелин Костова е красива и талантлива актриса, зрителите на bTV

...
Евелин Костова е красива и талантлива актриса, зрителите на bTV
Коментари Харесай

Евелин Костова за "България търси талант": Между снимките обядваме като семейство


Евелин Костова е красива и надарена актриса, феновете на bTV я познават добре от хитовия сериал " Съни бийч ", а от тази пролет тя стана част и от журито на. Как съчетава всички свои функции на сцената и в живота тя споделя в " Тази събота ".

Да стане част от журито за нея било огромно предизвикателство. Когато я канят за присъединяване, доста желала да получи съвет от Стефан Данаилов, в чийто клас е учила актрисата. Чува се обаче с " различен ламбовист " - артиста Сашо Кадиев, който доста я надъхва, с цел да стане част от предаването.

Евелин Костова издава, че зад кулисите на " България търси гений " и в дребните паузи сред фотосите членовете на журито си смъкват обувките и костюмите, обличат халатите си и обядват дружно като семейство.



Издава, че на феновете на " България търси гений " следва да видят в действителност забавни неща. Това, което е най-вече я впечатлило, е присъединяване, за което дава Златен бутон и следва да бъде показано в ефир.

" Много се притеснявах по какъв начин ще схвана дали осъществяването заслужава Златен бутон. Но въобще не съжалих сега, в който го ударих " - безапелационна е тя.

Евелин Костова е част и от спектакъла " Стъпка по стъпка ", с премиера в Театъра на българската войска.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР