Евелин Банев - Брендо окончателно е осъден на 20 години

...
Евелин Банев - Брендо окончателно е осъден на 20 години
Коментари Харесай

ОКОНЧАТЕЛНО! Италианския съд даде 20 години на Брендо!

Евелин Банев - Брендо дефинитивно е наказан на 20 години затвор в Италия, откакто съдът е отхвърли обжалването му, оповестява "24 часа ", базирайки се на информация от касационния съд в Рим.

Според информациите на изданието скоро би трябвало да излязат и претекстовете на съда, след което присъдата ще стане ефикасна.

Присъдата е по обвинявания за присъединяване в незаконна група за интернационален трафик на кокаин. Наказанието, което е наложено на Брендо, е оптималното допустимо по италианския закон.

Първата присъда в Италия по този случая, станал прочут като "Кокаинови крале ", е от 2013 година Тогава той апелира пред касационния съд, съд, който съд върна случая на долната инстанция.

Там обаче присъдата беше доказана още веднъж. През март 2017 година той апелира още веднъж, а настоящето решение е извънредно.

Адвокатът на Брендо е декларирал, че не знае къде е той сега, само че присъдата му би трябвало да бъде изтърпяна в Италия. През пролетта станаха известни претекстовете на Софийския апелативен съд, който оправда отчасти Брендо.

Те понижиха накзанието му от 7 и половина години отнемане от независимост на шест години затвор. Обвинението е за проведена незаконна група за пране на пари - над 20 млн. лева от наркотрафик. По това дело той беше обвиняем с още трима души.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР