Евандър Кейн постигна осми хеттрик в кариерата си победата на

...
Евандър Кейн постигна осми хеттрик в кариерата си победата на
Коментари Харесай

Едмънтън надигра Анахайм като гост в НХЛ

Евандър Кейн реализира осми хеттрик в кариерата си успеха на Едмънтън над Анахайм с 5:3 като посетител в среща от постоянния сезон на Националната хокейна лига (НХЛ) на Съединени американски щати и Канада.

Леон Драйзайтл се разписа в третия интервал и добави една асистенция за триумфа на гостите, които стигнаха до поврат откакто изоставаха на два пъти. Зак Хайман съко се разписа за Едмънтън, а Конър МакДейвид записа три асистенции. Вратарят Калвин Пикард отрази 24 удара.

Райън Стром осъществя две попадения за домакините, а Кам Фоулър се включи с гол и асистенция за Дъкс.

That`s the eighth hat trick of `s career!

Hat Trick Challenge presented by
— NHL (@NHL)

Минесота надигра Питсбърг с 3:2 като хазаин в различен мач от вечерта в НХЛ след уверено попадение на Кирил Капризов в третия интервал. Капризов, Мат Болди и Йонас Бродин приключиха с по един гол и една асистенция за Уайлд, които завоюваха втори следващ дуел от паузата за Мача на звездите насам. Ца Питсбърг точни бяха Сидни Кросби и Райли Смит.

Домакините означиха така наречен „ Вечер на Марк-Андре Флюри “ с гала преди мача и видеопослания. Ветеранът спря 34 от 36 удара в срещата с някогашния си отбор, с цел да стигне до 553-а победа в кариерата си.

В последния дуел Ню Йорк Рейнджърс преодоля домакина Чикаго с 4:3 след продължение. Мика Зибанеджад бе създател на победния гол, а Крис Крайдър способства за триумфа с гол и асистенция.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР