Евала на тия момчета, че правят това, което правим и

...
Евала на тия момчета, че правят това, което правим и
Коментари Харесай

Евала на тия момчета, че правят това, което правим и ние

" Евала на тия момчета, че вършат това, което вършим и ние ".

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, обръщайки се към водачите на " Продължаваме промяната - Демократична България ". Така той разяснява постигнатото през вчерашния ден единодушие сред първите две сили за държавно управление с ротационен министър председател.

" Споразумението се подписва пред очите на народа. Аз приветствам водачите на " Да, България ", партиите на смяната. Съветвам ги да не четат и да не гледат уеб сайтове и малките екрани. Тези, които биха споделили нещо против такова държавно управление, работят за сриване на цялата политическа система ".

Това сподели Борисов. И напомни по какъв начин в страни като Гърция " първата партия получава 50 депутати бонус и ръководи ".

" Както желаете го наричайте. Аз го назовавам отговорно държание на диаметрално противоположни като ненавист партии и със 100% идентични стратегии. Това дава опция като се загърби егото да преодолеем рецесията.

Ако е коалиция ще сме аз и той министър председател, министри.

Видяхте гневната офанзива от през вчерашния ден на всички? Защо? Защото ще има евроатлантически кабинет ".

Това сподели още Борисов. Той призна, че и в двете обединения има напрежение.

" Тези, които не утвърждават, има 240 партии. ГЕРБ е партия за евроатлантичско развиване на България. Точка ".

Това сподели Борисов по адрес на недоволните в ГЕРБ. На въпрос дали след 9 месеца при промяната на премиера ще има и смени на министри той отговори:

" Юни месец нямаме страна. След 9 месеца ще цъфнат налъмите несъмнено ".

И добави:

" Като се случат три-четири хубави неща отново да отидем на избори тогава, отново да се ненавиждаме ".

Попитан дали двете формаци са си говорили за идните локални избори той съобщи:

" Говорихме по какъв начин да сложим кмет на Луната ".


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР