Eвакуираха стотици пътници от летището в Манчестър, след като на

...
Eвакуираха стотици пътници от летището в Манчестър, след като на
Коментари Харесай

Евакуираха летището в Манчестър заради пукнатина

Eвакуираха стотици пасажери от летището в Манчестър, откакто на стена в един от изходите на терминалите се е отворила голяма цепнатина, заяви Daily Mail.
Mалко по-късно се появила и втора на пода. Според свидетел случаят е провокирал сериозна суматоха. Много от посетителите на летището разгласиха в обществената мрежа Twitter фотоси на пукнатината. От фрагментите ясно се вижда, че пред входа на терминала са се струпали стотици хора.

Been stood for 20 minutes where the temporary floors sound like they are collapsing. Finally evacuated outside. Trying to go on my cruise. Not great communication Manchester airport. @GranadaReports pic.twitter.com/kJRjkdEZgY
— Andrea Atherton (@Andreamisty) May 29, 2018
Говорител на летището удостовери случката и изясни, че в утринните часове на деня е разпоредена евакуация на пасажерите от терминала. Полетът за Палма де Майорка е бил пренасочен към различен излаз, а всички други самолети се движат по разписание. Говорителят добави, че изходът е бил конструиран преди към шест месеца и е предопределен за краткотрайна приложимост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР