Ева Найденова е част от голямото семейство на Фамилия „Тоника“.

...
Ева Найденова е част от голямото семейство на Фамилия „Тоника“.
Коментари Харесай

Ева от „Тоника“ разкри какво всъщност е направила след смъртта на Гого

Ева Найденова е част от огромното семейство на Фамилия „ Тоника “. През годините известните музиканти са оставили огромно музикално завещание на България със своите безконечни песни. Много се изписа за техните взаимоотношения през годините и разцепването му след напускането на Ваня Костова.

Сега двете надарени певици заживяха под един покрив в Къщата на „ ВИП брат “, където очевидно се сдобриха и изгладиха несъгласията си отпреди това. За страдание играта завърши за Ева, само че пък тя не съжалява, тъй като се прибра при фамилията си. Ева се съгласи да даде единствено едно изявление след присъединяване си в рейтинговото шоу и то за читателите на в. „ ШОУ “.

- Ева, беше ли ви потребно присъединяване във „ ВИП брат “? Успяхте ли да научите нещо за себе си, което не знаехте?
- Полезно е всяко едно такова присъединяване, тъй като виждаш себе си в малко по-друга светлина. За себе си мога да кажа, че бях много обрана, само че демонстрирах себе си – аз съм си такава. Не съм мощно контактна, въпреки в Къщата да си говорех с всички. Като че ли поради разликата в годините ни имаше някаква издигната преграда. Сметнах за по-добре да не бъда толкоз открита, тъй като не ми отива на годините.

- Здравословно добре ли се чувствахте вътре? Имаше ли нещо, което ви липсваше под покрива на Големия брат?

- Не, погна ме някакъв вирус и не си потегли. Имунната ми система беше срината. Но от продукцията се грижеха извънредно доста за нас и нямах терзания на тази тематика. Притеснявах се малко за гласа си, само че това е от друго естество работа. Нито храна е липсвала, нито нищо. Липсваше ми единствено фамилията.

- Вкараха ви в конспирация с Мира Добрева, като пуснаха ваши думи по неин адрес. Това много ви притесни…
- Притеснена ли ви изглеждах?! Не ме тормози изобщо! Продължавам да настоявам, че това нещо го направих съзнателно и то още първата седмица. Не мога да имам мнение за някого, който не познавам и виждам за първи път в живота си. Опитах се да вляза по някакъв метод в играта, тъй като имах усложнение в номинирането и аргументирането Не чаках, че тя ще се разплаче, само че края разбра каква е била моята цел.

- От ваша страна чуваме, че сред вас с Ваня Костова в никакъв случай не е имало напрежение. Но на влизане в шоуто тя се изрече много надменно за вас – прекалявали сте с алкохола?
- (Смее се) Успях да видя нейната визитка! Ваня е доста сензитивна и считам, че се поддава на непознати отзиви. Някой й е натикал тези неща в главата и тя нямаше какво друго да каже. Не знам за какво по този начин е постъпила, тя си взема решение. Въобще не й се дразня. Познаваме се доста добре, че да изпадам в такива помрачения. В последна сметка „ ВИП брат “ е една игра.

- Успяхте ли в Къщата да разнищите другите тези по проблема „ Тоника “ и какво толкоз я е огорчило преди години, че да реши да напусне групата?

- Нямаме никакви проблеми и считам, че този въпрос се позволи. Минали са 18 години и много неща се не помнят. Тя твърди нещо, което аз не си припомням. Гого я бил нагрубил и тя по тази причина напуснала… Стигнахме до някакво единодушие. Но това са безусловно бели ядове, ние няма какво да разделяме с Ванчето. Ще продължим да се чуваме и виждаме след края на шоуто. Няма никакъв проблем и в никакъв случай не е имало. Явно през годините доста се е писало по медиите, само че аз не чета пресата. Не се интересувам какво се написа и приказва за мен Живея си моя живот, зная коя съм и изобщо не влизам в такива борби с който и да било.

- Ваня загатна, че е чувала от общи познати, че вършиме черни вълшебства. До вас достигали ли са такива клюки?

- (Бурен смях) Не знам от кое място пристигна това нейно изявление. Това са цялостни нелепости. Въобще не мога да давам отговор на такива въпроси. Един разумен човек в никакъв случай не би си помислил такова нещо и леко се наскърбявам при задаването на този въпрос.

- Безспорно огромен дразнител за всички ви вътре е Валентин Кулагин. Успяхте ли да намерите път към душата му?

- Вальо има положително сърце, доколкото съумях да го опозная. Но той се е впуснал в играта с цялостна мощ и си следва своя проект. Момчето желае да бъде известно, да направи мощно усещане с положително или неприятно. Той просто си играеше неговата игра. Гледам, че в този момент нещата са се уталожили малко или доста. Но желая да ви кажа, че той не от терзание спи в банята! Всичко това са негови решения за по-голяма известност. Аз с него нямам скандал или несъгласие. Аз съм човек, който си споделя напряко нещата, без да приказва зад тила на хората.

- Реагирахте много остро на предлагането му да си намерите мъж, който да заеме мястото на Гого…
- Това е доста персонален въпрос и не обичам никой да ми бърка в раната!

- Бихте ли се навили още веднъж да участвате в друго сходно риалити?

- Нямам визия, зависи в какъв миг ще ме заловен. Във „ ВИП брат “ взех решение да вземам участие по една причина – след гибелта на моя брачен партньор Гого започнах да пребивавам извънредно затворено. Не общувах с никого, с изключение на с сътрудниците ми от „ Тоника Домини “. Това ми беше единственото развлечение. Чрез това предаване желаех да вляза още веднъж в обстановката на същинския живот и това беше повода да се навия.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР