Ева Лонгория ще представи първата си модна линия по време

...
Ева Лонгория ще представи първата си модна линия по време
Коментари Харесай

Ева Лонгория представя първата си модна колекция

Ева Лонгория ще показа първата си фешън линия по време на нюйоркската седмица на модата. 42-годишната актриса ще сбъдне фантазията си да бъде дизайнер и ще направи своят фешън дебют на подиума на 13 септември, оповестиха уредниците на Седмицата на модата, съобщи БГНЕС.

Очаква се стилното шоу да се излъчва онлайн по " Facebook " посредством 360-градусово снимане, а облеклата, носещи името на латиноската, да са предопределени за всеобщо ползване, а единствено за елита.

БГНЕС напомня обаче, това не е първият път, в който Лонгория дава своя принос в стилния отрасъл. Миналата година чаровното миньонче сплоти сили с американската комерсиална марка Limited за две сбирки. " И преди са ми предложили доста разнообразни покупко-продажби - трябваше единствено да избера. Но желаех и да бъда част от процеса. Исках да сътворявам дизайни, да закупувам целия артистичен боеприпас от платове, десени ", всичко. " описа тогава тя за " Холивуд репортър ". Пред изданието тя бе разкрила и че за нея да е част от стилната промишленост е фантазия, която има още от 7-годишна, откогато се е научила и да шие.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР