Ева Лонгория може да е вече на 46 години, но

...
Ева Лонгория може да е вече на 46 години, но
Коментари Харесай

Ева Лонгория - със супер тяло на 46, ето как го постига

Ева Лонгория може да е към този момент на 46 години, само че няма по какъв начин да отречем, че наподобява прелестно. Актрисата, която има 3-годишен наследник от брачна половинка си Хосе Бастон, краси корицата на мартенския брой на сп. " Women`s Health ".

Във фотосесията за изданието Ева с горделивост демонстрира хубавата си фигура по бански (и не само).

В изявление за списанието тя споделя, че тренира всеки ден по 1 час и се стреми да се храни здравословно, с цел да се поддържа във форма. Звездата от " Отчаяни съпруги " също по този начин е на мнение, че е извънредно значимо да приемаш и обичаш себе си.

" Понякога хората се опасяват да бъдат себе си, само че аз съм това, което съм. Не поставям специфична " маска " за обществените мрежи. "

Относно подготвителния ѝ режим: " Тренирам всеки ден освен поради физическото ми здраве, само че и поради психическото ми. Упражнявам се с в действителност тежки тежести. Усещам, че тялото ми най-вече се трансформира, когато върша това - проследявам си пулса и мога да видя какво тъкмо се случва ".

Лонгория също по този начин изяснява за какво е запалена по скачането на батут.

" Кара ме да бъда тук и в този момент. Трябва да сте в действителност фокусирани и да запомняте придвижванията. Постоянно се сменят страните, по тази причина би трябвало да се внимава, което на мен доста ми харесва. "

Актрисата с мексикански генезис споделя и за любовта си към кулинарията и за какво постоянно демонстрира по какъв начин готви в обществените мрежи.

" Израснала съм в ранчо, където ядяхме това, което раждаше земята ни - когато беше тиквеният сезон, консумирахме тикви в продължение на 3 месеца. Така построих по-специално отношение към храната. За мен готвенето е като терапия, в действителност ми работи успокояващо. "

Лонгория споделя, че постоянно готви с фасул, който е богат източник на протеин. Обича също такоси и пържен карфиол. Понякога се изкушава с пуканки и чипс.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР