Ева Лонгория коментира пандемичната обстановка като сподели прозрението си, че

...
Ева Лонгория коментира пандемичната обстановка като сподели прозрението си, че
Коментари Харесай

Ева Лонгория: Пандемията се отразява по-зле на жените - slava.bg

Ева Лонгория разяснява пандемичната конюнктура като показа прозрението си, че изолацията се отразява по-зле на дамите, в сравнение с мъжете. 45-годишната актриса даже окуражи представителките на нежния пол да се грижа по-сериозно за психическото си здраве в тези времена.

„ Жените са ударени по-сериозно от световната пандемична конюнктура, тъй като ние поемаме цялата тежест на домашните отговорности. Ние взимаме решенията за учебно заведение, за здравето вкъщи, ние сме като изпълнителни шефове на дома си и по тази причина би трябвало да се грижим усърдно за менталното си здраве “, показа в изявление за Daily Mail майката на 2-годишния Сантяго.

„ За мен грижата за здравето ми включва моите приятелки, повече от всичко друго. Нуждая се от моите приятелки. Медитацията също ми оказва помощ да запазя душeвността и духа си “, разкри по какъв начин се грижи за себе си Ева.

Сред нейните най-близки приятелки е Виктория Бекъм, с която тя поддържа много непосредствен контакт през последните месеци.

„ Много постоянно си организираме вино вечери през Zoom. Имам възприятието, че прекарваме доста повече време дружно, до момента в който не работя… “, сподели още хубавицата.

Източник: tialoto
Снимка: BGNES
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР