Еуфория определено е един от най-успешните сериали на HBO през

...
Еуфория определено е един от най-успешните сериали на HBO през
Коментари Харесай

Лоши новини за феновете на някои от най-хитовите сериали на HBO

" Еуфория " несъмнено е един от най-успешните сериали на HBO през последните няколко години, като за два сезона той съумя да завоюва освен доста награди Еми, само че и почитатели.
 Зендая,
Колко ще взима Зендая за трети сезон на " Еуфория "

Значителна сума

Големият проблем на сериала обаче се оказват времевите дупки сред сезоните. Първи сезон видяхме през 2019 година, а втори цели две години и половина по-късно - през 2022 година

Сега се оказва, че чакането за трети сезон ще е още по-дълго. В изявление за Deadline Франческа Орси, която дава отговор за трагичните сериали на HBO, споделя, че новият сезон ще забележим едвам през 2025 година, и то в най-хубавия случай.

Причините за забавянето са три. Първите две са заетите работни графици на Зендая и Сам Левинсън, който отдели много време за основаването на " Идолът " с Лили-Роуз Деп. Третата е провеждащата се сега стачка на сценаристите в Холивуд.

Колкото до втори сезон на " Домът на дракона ", Орси удостоверява, че стачката не е засегнала сериала и фотосите текат сега във Англия. А в случай че въпреки всичко се наложат някакви пренаписвания на сюжета, те ще се случат откакто стачката завърши.

Не същият шанс са извадили обаче други три сериала. A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight - още една история от света на Game Of Thrones е на пауза поради стачката. Същото важи и за втори сезон на " The Last of Us: Последните оживели ", и за трети на " Белият лотос ".
 Ще засегне ли стачката на сценаристите втория сезон на
Ще засегне ли стачката в Холивуд втория сезон на " Домът на дракона "

Хаосът е цялостен

Според Орси,  " The Last of Us: Последните оживели " можем да забележим най-рано през 2025 година, до момента в който " Белият лотос " следващата година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР