EU COOLтура е проект, създаден от Българско училище за политика,

...
EU COOLтура е проект, създаден от Българско училище за политика,
Коментари Харесай

EU COOLтура - учене чрез преживяване

" EU COOLтура " е план, основан от Българско учебно заведение за политика, осъществен с поддръжката на Европейски Съюз и осъществен с помощта на учениците от Професионална гимназия по дизайн в София, Професионалната гимназия по фешън дизайн във Велико Търново и най-голямото учебно заведение в България – 18–то СОУ " Уилям Гладстоун ". Целта на плана е всички младежи да схванат какво прави Европейски Съюз за младежите в Европа и по какъв начин в действителност европейските политики за младите са в името на тяхното по-добро просветително и професионално бъдеще.

През тези месеци на работа по плана са направени три онлайн ателиета. Учениците от Гимназията по дизайн в София за проектите на Европейски Съюз за понижаване на отпадъците и по-дълъг живот на продуктите. Срещнаха са се и с фешън и интериорен дизайнери, които им демонстрираха по какъв начин и остаряло обзавеждане могат да се създадат нови облекла и.
Теодор Стойчев и трима евродепутати с разбор на една тирада и три политики на Европейски Съюз
Ръководителят на Бюрото на Европейския парламент (ЕП) в България Теодор Стойчев откри последния, четвърти, обучителен курс за Випуск 20...

Учениците от 18-то учебно заведение в онлайн ателие с евродепутата Асим Адемов, срещнаха се още и с шефа на " Училищна Телерик Академия " - Петър Шарков и Николай Христанов от " Интеграл " за опциите за образование в Европейски Съюз.

Културно разнообразие в Европа беше тематиката на ателието, в което се включиха търновските възпитаници и с помощта на него се срещнаха с евродепутата и режисьор, с шефа на Музея на хумора в Габрово.

" EU COOLтура " е следващ план, който Българското учебно заведение за политика " Димитър Паница " основава и извършва за младите да чуят посланията и решенията на Европейски Съюз, да схванат, че те са за тях и могат да дойдат и от тях. Проектът е финансиран от Европейски Съюз по Многогодишната работна стратегия на Европейския парламент за разпределяне на безплатни средства в региона на връзката за интервала 2020 – 2021 година Медийни сътрудници на " EU COOLтура " са и. Повече информация можете да намерите!

Още от ОБРАЗОВАНИЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР