Ето защо една част от хората избягват употребата на живовляк,

...
Ето защо една част от хората избягват употребата на живовляк,
Коментари Харесай

Всички Имаме Този Бурен В Двора, А Това Е Най-Мощният Лек На Природата! Ето Как Да Отключим Силата Му!

Ето за какво една част от хората заобикалят използването на живовляк, смятайки го за безусловно неефикасно средство.

Малко са тези обаче, които в реалност са осведомени с всички скъпи качества на билката. Тя заслужава петорно по-голямо внимание, в съпоставяне със в този момент.

През годините живовлякът е съумял да се снабди със популярност, пред която останалите билки просто бледнеят.

Най-големите качества на буренът живовляк

В северно американските култури растението се смята за панацея, а у нас към момента има хора, които го тъпчат, минавайки около него.

Час по-скоро тази голяма неточност би трябвало да бъде поправена. Към момента се правят проучвания, които имат за цел dа потвърдят, че живовлякът се оправя с намаление на кръвната захар.

Той облекчава болки, сърбежи и парене. Има антибактериално и противовъзпалително свойство. Познати са над 200 разновидности на растението.

В общи линии всички те дават съвсем идентични и също толкоз приемливи резултати след извършено лекуване.

Билката се употребява под най-различни форми. От нея се подготвя мас, който работи незабавно при потребност.

Лекарството служи за промивки и отнасяне на кожата при съществуване на кожни проблеми. Освен това мас от живовляк се употребява сполучливо и при хора, които се изтезават от хемороиди.

Листата на естественото лекарство служат за изработка на настойки и чай. Те се счукват (в пресен вид) и се използват като компреси при разнообразни възпаления на очите.

Приготвени по този метод, листата дават доста положителни резултати и при инфектиране на устата. Прави се гаргара, която оказва помощ съвсем на мига.

Живовляк в българската национална медицина

Той е прочут като ужасно кръвоспиращо средство, което е по-надеждно даже от доста лекарствени артикули. Освен това билката има отхрачващо и анти бактериологично деяние.

Тя работи като спомагателен лек при заболявания на съединителната тъкан, в частност вътрешни рани и вътрешни кръвоизливи.

Изготвя се брашно от листата на потребното растение. То оказва помощ при избрани типове рак. Има сведения, че билката живовляк е отлична при стомашно-чревен катар.

Тя се употребява с огромен триумф при колики, метеоризъм, коклюш, стомашна язва, възпаления на дихателните пътища и даже такива с продължителен темперамент.

Не на последно място би трябвало да прибавим, че естественото средство е благонадежден лек при чернодробни болести написа zdrave.ws.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР