Ето защо е учудващо, че все още нямаме организационно-щатна структура

...
Ето защо е учудващо, че все още нямаме организационно-щатна структура
Коментари Харесай

Военен експерт: Пробивът на руския фронт трябва да се ръководи от дронове

Ето за какво е учудващо, че към момента нямаме организационно-щатна конструкция за всички военни елементи, където да бъдат основани нужния брой щатове за звена на безпилотни самолети и системи за битка с дроновете.

 

Именно с дроновете би трябвало да се стартира планирането на бойните дейности, защото дроновете сътвориха нова тактичност на военни дейности на всички равнища и всяка атака изисква на първо място пресмятане на безпилотни самолети и системи за битка с дроновете, а по-късно пресмятане на броя на танковете и оръдията.

 

Цялата тежка военна техника и пехота без дронове към този момент не работят. У нас, за жалост, смисъла на дроновете към момента е доста подценено. А врагът реагира остро на дроновете и уголемява потреблението им.

 

Пробивът на съветския фронт би трябвало да се управлява от безпилотни самолети - единствено систематичното потребление на безпилотни самолети ще даде решаващи резултати.

И желая да изразя огромно почитание към всички хора, които съумяха да провеждат такова редовно проваляне със селскостопански дронове по цялата фронтова линия, това е голяма работа.

 

Юрий Бутусов-блог, превод ФрогНюз

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР