Ето за кои зодии тази седмица ще се окаже прекрасна. Дева Представителите

...
Ето за кои зодии тази седмица ще се окаже прекрасна.
Дева
Представителите
Коментари Харесай

4 зодии, които ги очаква прекрасна снежна седмица

Ето за кои зодии тази седмица ще се окаже прелестна.

Дева

Представителите на Зодия Дева, ще стартират седмицата със пробуждане като че ли са в най-изискания хотел. Следващите няколко дни ще са изпълнени с романтика и няма да ви се мърда от леглото, като знаете какъв брой е хубаво да се поглезите и останете под завивките с обичания човек.
Естествено, това ще се случва вечерите след работа, само че ще го извършите особено и ще се заредите с позитивни страсти за цялостен месец напред.
Скорпион

Типично за представителите на Зодия Скорпион е, че кипят от сила. Именно по тази причина тази седмица е подобаваща да употребявате тази сила и да се заемете с организирането на СПА уикенд в планината, само че не с компания, а единствено с обичания човек. Вие обичате рисковите спортове, а релакса във ваната след ските ще ви зареди още повече и ще даде звук за края на една прелестна седмица.

Стрелец

Колебаете се, само че не го мислете, а просто го направете. Вие обичате адреналина и ви е в кръвта да вървите по ръба. Затова, в случай че се чудите дали да извършите нещо откачено тази седмица, спрете с чуденето. Организирайте уикенд пътешестване, до място, на което не сте били. Така ще прекарате седмицата в неспокойствие и ще дадете всичко от себе си до момента в който чакате страхотния уикенд, който ви следва.

Рак

Размърдайте въображението си,защото тази седмица е идеална да се отдадете на пристрастености с обичания. Планирайте всяка вечер по този начин, че да вършиме нещо друго, което приключва със буен секс. Това ще ви направи още по-близки, ще увеличи равнището на възбудата ви един към различен и ще ви помогне да се забавлявате на фона на работните отговорности, крайните периоди и досадните сътрудници. Очаква ви една страхотна седмица на страсти и пристрастености. Не пропускайте да се насладите на всеки един миг от нея.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР