Ето я поредната доза нови музикални парчета и трейлъри от

...
Ето я поредната доза нови музикални парчета и трейлъри от
Коментари Харесай

Опасното научно откритие на Джаред Лето и още

Ето я следващата доза нови музикални части и филмови откъси от миналата седмица , на които си коства и вие да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Диско кухня



След като чухме колаборацията ѝ с Years & Years (), Кайли Миноуг сервира още един сингъл от преиздадения си албум Disco – “Disco: Guest List Edition”. Неин сътрудник в “Kiss of Life” e Джеси Уеър , а диско жанрът продължава да господства и тук. Видеото е гуляй за очите за всеки почитател на естетиката от 70-те години , като стартираме с картината от екрана, продължим с интериора на ресторанта и приключим с дрешника на участниците.

Шоуто би трябвало да продължи



76-годишният Род Стюарт не се отхвърля от основаването на музика, а на 12 ноември му следва да издаде 3 1-вия си студиен албум “The Tears of Hercules” . На тази възраст несъмнено англичанинът с шеметна кариера знае кои са същинските неща в живота, а това си проличава изключително в третия сингъл от идната му музикална сбирка. “I Can’t Imagine” е отдадена на индивида, който го чака, когато шоуто завърши и денят стартира отначало.

Онова време от годината



Искате ли или не, с наближаването на месец декември e време да посрещнем още веднъж най-разпознаваемата фигура на сезона. И не става дума за Дядо Коледа, а Марая Кери , която тази година сплотява сили дружно с Khalid и госпъл изпълнителя Кърк Франклин за ново коледно парче. “Fall In Love At Christmas” не звучи като типичния празничен шлагер с камбанки, а носи задушевна атмосфера със соул заряд, призовавайки ни да прекараме остатъка от годината в разпределяне на обич.

КИНО

Благословия и проклинание



Когато видяхме първи фрагменти от „ Морбиус “ (), коронавирусът не се беше увеличен до пандемия, която след това забави и тази премиера. Филмът би трябвало да се появи по кината в края на януари 2022 година, с цел да опише историята на лекар Майкъл Морбиус , който в търсене на лек за рядка болест на кръвта придобива свръхбързина и мощ със злокобен поврат – форма на вампиризъм . Превръщайки се в нова цел за управляващите, Морбиус би трябвало да реши коя страна у него ще надделее – тази на воин или изверг. В основната роля влиза хамелеонът Джаред Лето , а останалите по-известни имена в актьорския лист са Майкъл Кийтън, Мат Смит, Джаред Харис и други

Тъмната страна на Луната



В новата апокалиптична продукция на Роланд Емерих светът е напът да бъде погубен поради мистериозна мощ, защитавана в загадка след първите човешки стъпки на Луната. Когато под това загадъчно въздействие единственият натурален сателит на Земята ни излиза от орбита си, застрашавайки живота на нашата планета, изпълнителният шеф на НАСА (Хали Бери) се насочва право към заплахата в непредвидената компания на астронавт (Патрик Уилсън) и таен теоретик (Джон Брадли) . Докъде ще стигне приключението им, ще разберем най-рано при започване на февруари, когато е международната премиера на “Moonfall” .

Гръм в парадайса



Уестърн драмата “The Power of The Dog” към този момент завоюва на Джейн Кампион премията от Фестивала във Венеция за най-хубава постановка, а лентата събра отлични мнения още кино конгреси по света. Филмът се основава на едноименната книга на Томас Савидж, която споделя за двама братя от американската провинция. Женейки се за вдовицата Роуз (Кирстен Дънст), Джордж (Джеси Племънс) печели неодобрението на Фил (Бенедикт Къмбърбач), който афишира война на новото семейство, печелейки на своя страна сина на Роуз (Коди Смит-Макфий) . Многоочакваното заглавие ще направи премиерата си в Netflix на 1 декември.

ОЩЕ

Време за обич



Gucci Love Parade се трансформира в стилното събитие на седмицата, което събра звезди освен на измежду гостите, само че и на подиума. Новите творби от сбирката на Алесандро Микеле (от 30-та минута нататък във видеото) от първи ред следиха Даян Кийтън, Серина Уилямс, Били Айлиш, Майли Сайръс, Дакота Джонсън и Гуинет Полтроу, която сътвори заглавия с аления си кадифен костюм, обличан от нея последно през 1996 година В котешка пътека за Gucci се трансформира Алеята на славата по бул. „ Холивуд “ , по която наред с моделите дефилираха Маколи Кълкин, Джаред Лето и Джоди Търнър-Смит .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР