Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

След 34 години Том Круз се завръща в емблематична роля, идват българските Телма и Луиз и един мюзикъл с 9 живота

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Тя е мощ



Седмицата мина под знака на „ Цар Лъв “ и… Бионсе , която беше най-обсъжданият участник в римейка на анимацията. Изпълнителката спря дъха ни с видеоклипа си за песента “Spirit” , част от формалния саундтрак и музи от кино лентата обособен албум “Lion King: The Gift”, който тя записа. Живописните фрагменти са снимани тук-там с стеснен достъп като парка Ред Рок, Аризона, и водопадът Хавасу в Гранд Каньон. Този гуляй за очите продължи и няколко дни по-късно, когато видеото излезе в разширена версия с клип и към “Bigger” .

Сънища и танци



За първи път виждаме баладичният британец Сам Смит да танцува, само че наподобява като че ли е в свои води. Новият му сингъл “How Do You Sleep” споделя за изменничество и нещастна обич. Освен превъзмогването ѝ, друго позитивно нещо е, че песента е о ще една поръчка за идващ албум , който се надяваме да излезе до края на годината.

Мрачна приказка



След няколкогодишната си битка с лаймска болест Аврил Лавин се завърна с нов албум през февруари, а границата сред живота и гибелта продължава да бъде нейно ентусиазъм. Това си проличава и от мрачния клип на “I Fell In Love With The Devil” , където певицата кара личния си ковчег…но преди да обвините в сатанизъм, самата Аврил изяснява, че по този метод се сбогува със личните си контузии и демони, а песента е отдадена на нейна нещастна обич : „ Написах “I Fell In Love With The Devil” като увещание, че някои от най-тъмните хора в света могат да бъдат преоблечени като ангели. “

КИНО

Летящо завръщане



Още една класика намира своето продължение, а 34 години по-късно Том Круз още веднъж ще пилотира по екраните като Пийт Мичъл - Маверик. Сюжетът на „ Топ Гън: Маверик “ още не публично доказан, само че към този момент имаме първи фрагменти и се знае, че Пийт ще е новият инструктор в учебното заведение. През юли 2020 година ще забележим отново Вал Килмъ р, а измежду лицата, които се причисляват, са Дженифър Конъли, Ед Харис и Джон Хам .

Телма и Луиз от България



Време беше мощни и смели дами да завладеят и огромния екран у нас. Яна Маринова и Луиза Григорова са търсените от полицията Боряна и Мила, на които се постанова да се изправят пред някои компликации, с цел да преоткрият себе си. И за този сюжет също няма детайлности, само че пък е впечатляващ обстоятелството, че „ Диви и щастливи “ към този момент е продаден за интернационално разпространяване. Освен актрисите в основните функции, след „ Привличане “ Мартин Макариев режисира още веднъж Александър Сано , а паралелно до него ще гледаме още Дария Симеонова, Явор Бахаров и др .

Мюзикъл с 9 живота



Филмовата акомодация на обичания мюзикъл „ Котките “ идва в края на декември, само че на инат на вълненията след оповестяването на екипа, отзивите след филмовия откъс не са толкоз въодушевени. Резултатът от технологията, която прибавя четина на актьорите, беше избран като „ отблъскващ “ и „ пораждащ призрачен сън “, само че поради имена като Джуди Денч, Идрис Елба, Тейлър Суифт, Джеймс Кордън и други бихме си предизвикали историята за котешкото племе Джеликъл и неговото съревнование с вяра за нов живот.

ОЩЕ

Зад резултатите



Да озвучаваш анимационен воин е постоянно срещана фантазия и в случай че съдим по това по какъв начин си прекарват актьорите, които озвучават героите от „ Цар Лъв “ , в действителност е занимателно. А до момента в който ги гледаме по какъв начин изиграват разговора в студиото, не можем да не оценим и сложната страна на задачата им зад кадър.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР