Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Джони Деп свири с вампири, Робърт Де Ниро се забърква с мафиоти и още от шоубизнеса през седмицата

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Право в страстите



“Can’t Help Me Now” е третият сингъл от новия албум на Роб Томас “Cheep Tooth Smile”. Вдъхновение за прочувственото парче е брачната половинка на изпълнителя Марисол, с която са женени от 19 години, а видеото събира моменти от турнето на артиста и реакциите на почитатели към песента.

Летни девойки



Две години след последния си албум сестрите Даниел, Есте и Алана от HAIM се завръщат с нещо ново. Основната им вокалистка Даниел споделя, че безгрижното “Summer Girl” в действителност се ражда преди няколко години, когато приятелят ѝ (който към този момент е добре) e диагностициран с рак. „ Исках да бъда неговата вяра, когато той беше обезверен “, споделя тя, а песента носи същия заряд. Видеото е дело на 8-кратно номинирания за „ Оскар “ режисьор Пол Томас Андерсън и не остава друго, с изключение на да съблечем паниките си, до момента в който слушаме и гледаме.

Ярко приглушени



Trilogy е българска група, въпреки и да не ви звучи като такава – и нямам поради единствено името им. Във втория си сингъл “Up To No Good” четиримата членове на бандата са основали кинематографично звучене със комбинация от поп, рок и инди, което умерено може да послужи за кино саундтрак. Дотогава остава част от нашия летен и чакаме да се задържи и след края на сезона.

КИНО

Един ирландец в Америка



Първият филмов откъс на упования с неспокойствие нов филм на Мартин Скорсезе към този момент е тук. „ Ирландеца “ споделя действителната история на мъжа с този прякор – Франки Ширан – поръчков палач, който развива уменията си при работа в Италия по време на Втората международна война, а по-късно става част от мафията. Освен Робърт Де Ниро в основната роля , лентата събира Джо Пеши като мафиотски необут, Харви Кайтел, Ана Пакуин и самия Ал Пачино в облика на профсъюзният водач и другар на Франки – Джими Хофа , за чието изгубване се счита, че е отговорен самият Ширан.

Истински мрежи



Тайният сътрудник Аврам Адерет (Бен Кингли) може да е деец, само че когато става въпрос за попадането на химическо оръжие в неверните ръце, той не може да стои безразличен. След като се свързва с различен скришен сътрудник – Даниел (Итай Тиран) , наследник на негов починал сътрудник, с цел да желае помощ с намирането на информация, самият Аврам се пробва да се сближи с единствената по-голяма диря по случая – мистериозната Анжела (Моника Белучи) . Търсеният от него файл дава и името на кино лентата – „ Паяк в мрежата “ , въодушевен от същински събития.

Без право на неточност



Новият филм на Сам Мендес наблюдава съдбоносен епизод от Първата международна война, когато се постанова двама бойци да спасят стотици животи – в това число и брата на един от тях. Скофийлд (Джордж МакКей) и Блейк (Дийн-Чарлз Чапман) би трябвало да се надпреварват с времето, с цел да пресекат вражеска територия и предадат известие, което да спре смъртоносна офанзива. Мисията им разпорежда Колин Фърт , а в „ 1917 “ ще забележим още Ричард Мадън, Марк Стронг и Бенедикт Къмбърбач .

ОЩЕ

Холивудските вампири са живи



Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери подсетиха за своята рок супергрупа Hollywood Vampires с новия си албум “Rise” от юни тази година. Освен авторски песни, сбирката съдържа и няколко кавъра, измежду които “Heroes” на Дейвид Боуи . Него тримата звездни членове дружно с останалите музиканти извършиха онлайн в шоуто на Джеймс Кордън предходната седмица, и още веднъж звучат много забавно. А до момента в който полето с концерти в формалния уебсайт на групата към този момент е празно, се надяваме по някое време там да се появи дата за България.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР