Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Космическото пътешествие на Брад Пит, новата провокация на Мадона и следващата изненада на Селин Дион

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Направете го и вие!

МУЗИКА

Мрачна провокация



Поредният сингъл от новия албум на Мадона “Madame X” се споделя “Dark Ballet” и припомня “Bohemian Rhapsody” на Queen с редуването на няколко жанра. Внушителният клип е въодушевен от историята на Жана д‘Арк и приликите с публичното отношение към другите хора през днешния ден. За нея певицата споделя: „ Казвали са, че била мъж, лесбийка, магьосница, а най-после са я изгорили на клада, а тя не се е страхувала от нищо. Възхищавам се на това. “

Шокова вълна



След славните години на Oasis неприятното момче на английския рок Лиам Галахър издаде първия си солов албум през 2017 година Две години по-късно изпълнителят се готви за продължение, а позитивното “Shockwave” е първият сингъл от идната музикална сбирка “Why Me? Why Not”.

Електронен парадайс



Шведският ди джей Авичи напусна този свят на 28-годишна възраст, само че малко повече от година след неговата гибел към този момент излезе третият му албум. “Tim” носи същинското име на индивида зад пулта, а една от най-грабващите песни от сбирката е дружно с вокала на Coldplay Крис Мартин и се споделя “Heaven” – там, където се надяваме да е в този момент Тим Берглинг.

КИНО

Пътуване до незнайното



Задава се още един филм за човешки ориси на фона на необятния Космос. „ Към звездите “ споделя за Рой МакБрайд – астронавт с лека форма на аутизъм, който търси татко си, липсващ по време на експедиция до Нептун преди 20 години. Сега е ред на Рой да тръгне по следите на тайнственост, чието разрешаване е ключът към човешкото оцеляване. През септември в основната роля ще гледаме Брад Пит (който преди този момент ще мине през огромните екрани и с „ Имало едно време в Холивуд “) в компанията на Лив Тайлър, Томи Лий Джоунс и Доналд Съдърланд .

Партньори и противници



Изабел (Мишел Уилямс) е обществен служащ, отговарящ за сиропиталище в Калкута. Тя се връща в родния си Ню Йорк, с цел да договаря за спонсориране на приюта от медийния магнат Тереза (Джулиан Муур) , чиято щерка се дами по същото време. Когато празникът завършва, се оказва, че благотворителната активност не е единственото, което свързва двете дами – брачният партньор на Тереза и предишното сред него и Изабел ще усложни обстановката. „ След сватбата “ е римейк на едноименния кино лентата на Сузане Биер, където основните герои са мъже, и дава обещание обрати и напрежение.

Не е каквото наподобява



Люс (Келвин Харисън) е ослепителен възпитаник за образец, който съумява да преодолее езиковите и културни разлики откакто е осиновен от Еритрея като дребен. Репутацията му обаче стартира да се пропуква, когато негова преподавателка (Октавия Спенсър) е обезпокоена от концепциите му за принуждение от негова писмена работа, които разкрива на родителите (Наоми Уотс и Тим Рот) . Идеал против реалност, възпитаник против преподавател и родители някъде сред тях се опълчват в „ Люс “ , определян като „ най-провокативния филм на фестивала „ Сънданс “ през 2019 “ .

ОЩЕ

С нови криле



Селин Дион постави завършек на 16-годишния си престой с шоу в „ Сийзърс Палас “ в Лас Вегас, само че по едно и също време сложи начало на нова интервал в кариерата си. В прощалната си вечер певицата показа напълно нова ария – “Flying On My Own” , която има капацитет за клубен шлагер. Парчето ще бъде част от новия ѝ 27-ми подред (!) албум “Courage”, който се чака да излезе през ноември.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР