Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Хоакин Финикс губи ума си, Джей Ло става кралицата на цирка, а Стефан Командарев се завръща с нов филм Плейлистът на Edna #13)

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Препоръчвам да го извършите и вие.

МУЗИКА

Звездата на цирка



Новият сингъл на Дженифър Лопес „ Medicine” е дружно с рапъра French Montana и е в познатия инфекциозен жанр и звучене, които сме чували преди в нейни песни като “Get Well” и “Do It Well”. Клипът е предстоящо величествен като за Джей Ло, която сменя няколко костюма, до момента в който предвожда трупата на мислено цирково шоу. Няма да се очудим, в случай че певицата в действителност владее някоя свръхествествена мощ - въобще не наподобява като след няколко месеца да навършва 50.

Лято в Маями



Не е нужно да сте почитатели на Jonas Brothers , с цел да оцените новото им парче „ Cool” и хумора в него. Джо, Кевин и Ник ни придвижват в пастелните тонове на плажно празненство в Маями през 80-те , където би трябвало да забавляват тамошните туристи. И макар че клипът е подигравателен, песента в действителност ни кара да се усещаме cool. Братята Джонас, които се разделиха през 2013 година, са още веднъж дружно и признават, че през това време са създали няколко десетки записа, които може би скоро ще чуем.

Новата остаряла класика



Един от най-успешните продуценти в актуалната поп сцена качи в YouTube канала си дузина нови песни, измежду които е кавър на не по-малко емблематичните Kasabian и тяхното “L.S.F.” . Името зад някои от най-големите шлагери на Ейми Уайнхаус, Бруно Марс и Лейди Гага (включително “Shallow”, за който има „ Оскар “) е Марк Ронсън , а до края на 2019 година британецът от еврейски генезис ще издаде идващия си албум “Late Night Feelings” с присъединяване нова порция звезди.

КИНО

Отново на пътя



След „ Посоки “ от края на 2017 година Стефан Командарев се завръща през ноември с новия си филм „ В кръг “ , който към този момент има първи тийзър филмов откъс. Ако се чудите за какво в него виждате същите лица като Зуека, Асен Блатечки, Ирини Жамбонас и така нататък, концепцията на режисьора е да сътвори трилогия за нощния живот на елементарните хора . Отново ще проследим няколко герои, този път служители на реда, чиито истории се преплитат в границите на една вечер.

Когато въображението оживее



„ Джей Ти Лерой “ е биографичен филм за Савана Нуп, която в продължение на шест години се преструва за лирическия повествовател и създател на три книги, написани от нейната зълва Лора Албърт . Писателката употребява въпросния псевдоним, само че когато се среща със Савана, я вижда като въплъщение на Джей Ти Лерой, а снаха ѝ се съгласява да бъде неин „ аватар “. Двете съумяват да заблудят света, само че не задълго. Историята от края на 90-те описват Лора Дърн (Лора Албърт), Кристен Стюарт (Джей Ти Лерой), снабдени с положително количество перуки и очила, както и с Даян Крюгер и Кортни Лав подръка.

Злодей за образец



Новото попълнение към тима на актьорите, изиграли Жокера на огромния екран, е Хоакин Финикс . Мрачната атмосфера на идния филм за злия смешник е приятна изненада от режисьора на комедии като „ Последният ергенски запой “ Тод Филипс , който се чака да направи по-задълбочен психически портрет на именития изверг . Тук е прегледан като провален комедиант с персонална драма, чийто разсъдък последователно го напуща. „ Жокера “ е независим филм, тъй че не губете вяра, че ще видите още веднъж Джаред Лето в поредицата на DC Comics.

ОЩЕ



Едноминутно видео с артисти, които театралничат за по няколко секунди може да не звучи като нещо вълнуващо, само че не и когато става въпрос за екипа на „ Игра на тронове “ . Защото: 1. Остават броени дни до началото на края (или сезон 8); 2. Видеото е снимано на премиерата от предходната седмица, на която всички изглеждаха „ уау “; и 3. Тя събра даже героите, които към този момент не са сред живите на екран ( Джон Сноу и Игрит вечно! ).
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР