Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Кийра Найтли спасява дете в Берлин, Киану Рийвс e пак под прицел, а Брайън Адамс заблестява с нещо ново

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и събрахме в Плейлистa на Edna.

Препоръчвам да го извършите и вие.

МУЗИКА

Нова светлина



Брайън Адамс пусна оптимистичното “Shine A Light” дружно с новината за нов албум, който ще носи същото име. Той е 14-ти подред за изпълнителя, който тази година ще навърши 60. Адамс обаче продължава да озарява със светлина, към каквото въодушевява и посланието от новия му сингъл.

Глътка пресен въздух



В края на януари идва време и за “DNA” – новия албум на Backstreet Boys , а броени дни преди този момент излезе четвъртия сингъл от него. “Breathe” изненадва прелестно с това, че е акапелна ария и изважда на напред във времето красивите вокали на момчетата, които остават добре сработени и след няколкогодишна пауза.

Завръщане в бъдещето



Песента, с която именитата Чака Кан означи завръщане, към този момент си има и видео. “Hello Happiness” включва фрагменти с мирис от 70-те, измежду които се появява и самата изпълнителка. Клипът преплита няколко истории към телефонна будка в Ел Ей в една и съща нощ, които водят до извода в надписите от началото на видеото – поколенията над 50 са по-склонни към изневери.

КИНО

Влюбени в Берлин



След любовните картички към Париж и Ню Йорк идва заглавието „ Берлин, обичаме те “ . Няколко сюжетни линии показват другите лица на града, които оживяват дружно със звезден актьорски екип. В първия филмов откъс виждаме Кийра Найтли , която приютява дете от бежански лагер, Мики Рурк в ролята на застаряващ вид на лов в столичен бар, и още имена като Хелън Мирън, Джена Дюъм, Люк Уилсън и още.

Отново на прицел



Третата част на „ Джон Уик “ още веднъж слага Киану Рийвс в костюма на своя воин, раздаващ правдивост. Докато е търсен за ликвидиране и му се постанова да бяга в Ню Йорк, към него се причислява различен ловджия на глави, изигран от Холи Бери . В „ Джон Уик 3 “ се включват още Лорънс Фишбърн и Анджелика Хюстън .

Европа в паяжини



И супергероите имат потребност от отмора, само че младият Питър Паркър ще се нуждае от костюма си и по време на екскурзия в Европа. В филмовия откъс на „ Спайдърмен: Далече от вкъщи “ виждаме за първи път Джейк Джиленхол като злодея Мистерио, който дружно с Човека паяк ще би трябвало да се бори против трета мощ. Мариса Томей и Майкъл Кийтън също се връщат на линия от 5 юли по кината.

ОЩЕ

Вървят ли двама



Лана Дел Рей и Джаред Лето са лицата на рекламната акция за парфюмите “Gucci Guilty” . Едноминутният клип в ретро стилистика не ни е задоволителен, с цел да ги проследим през типично американски места за фотоси като социална пералня, автомобил в придвижване и сладкарница, където се появява и Кортни Лав в ролята на сервитьорка. Независимо дали са на пикник, или в супермаркета, певицата и артистът остават постоянно стилни и „ отговорни “ (като името на аромата) по тази причина, че отхвърлят да бъдат като всички останали.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР