Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Кой иска смъртта на Анджелина Джоли и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Игра с времето



80 години звучи като добра възраст да се отдадеш на заслужена отмора, само че не и за Том Джоунс . Уелската музикална легенда ще издаде 42-рия си албум “Surrounded by Time” по-късно този месец, а сбирката събира 12 кавъра. Сред тях е нова версия на “Popstar” , в оригинал от 70-те на Кат Стивънс. В осъществяването на Джоунс песента звучи по-енергично, като той влага в нея вълнението от първите си триумфи като музикант и дава поръчка, че новите му записи евентуално ще бъдат най-експериментаторските му до момента.

Неочаквано добра композиция



Преди вторият му албум да излезе идващия петък, Rag’n’Bone Man популяризира нов сингъл от него. “Anywhere Away From Here” е дует с Пинк и не сме предполагали, че могат да звучат толкоз добре дружно, до момента в който изливат в баладата самотата в компанията на други хора и желанието да се пренесеш другаде . Във видеото откриваме двамата реализатори заобиколени от загадъчни декори, където природата нахлува измежду изоставени стени.

25-ти кадър



Българският сериал „ Отдел Издирване “ към този момент си има саундтрак. „ Счупен град “ на Михаела Филева и EXC улавя атмосферата на престъпната поредност, предавана по NOVA, а с текста и умелите рими в него двамата описват за актуалните човешки пукнатини. Освен фрагменти от епизодите, видеото към парчето съдържа и подиуми, снимани от Bashmotion .

КИНО

Между виновността и гибелта



„ Те пожелаха гибелта ми “ е екранизация по едноименната книга на Майкъл Корита. Нео-уестърн трилърът под сюжет и постановка на Тейлър Шеридан („ Сикарио “, „ Дивата река “, „ На всяка цена “) споделя за Хана, член на противопожарни въздушни сили . Тя към момента изпитва скрупули откакто не съумява да избави живота на няколко души, а един ден инцидентно попада на момче, станало очевидец на ликвидиране . Сред дивата природа на Монтана те ще би трябвало да се спасят освен от двама наемници по петите им , само че и от огнената буря, която преследвачите им провокират. В основната роля виждаме Анджелина Джоли , която се намира в компанията на Джон Бърнтол, Никалъс Холт, Ейдъл Гилън и други, които ще можем да гледаме през май.

Измислена действителност



Андрю Гарфийлд е в ролята на харизматичен млад мъж на име Линк , който бързо набира известност с наличието си в обществените медии. С помощта на Мая Хоук и Нат Уолф като неговите двама другари зад кадър, новата интернет звезда получава покана за присъединяване в телевизионно шоу . Границите сред реалност и фикция, основана за публиката, скоро стартира да се размива и заплашва здравия разсъдък и връзките сред тях. “Mainstream” е новият филм на Джиа Копола, който от дребното си към този момент оценки от критици не наподобява ослепителен, само че бихме рискували да се (раз)убедим със личните си очи.

Да не вярваш на очите си



Дългоочакваният „ Жената на прозореца “ трябваше да излезе още през 2019 година, само че след няколко измествания на премиерата и една пандемия филмът на Джо Райт по романа на Ей Джей Фин ще можем най-сетне за гледаме от 14 май в Netflix. Историята с привкус на Хичкок споделя за Ана Фокс (Ейми Адамс) , която страда от агорафобия и намира най-сигурно леговище в жилището си. Когато насреща се нанася семейство Ръсел, Ана стартира да се сприятелява с Джейн (Джулиан Мур), само че една вечер през прозореца си става очевидец на нейното убийство…или най-малко по този начин наподобява . Разследването кара Ана да се съмнява в личните си усещания и да се опасява за живота си.

ОЩЕ

Добре пристигнали в кралството



Лейди Гага е новото рекламно лице на Dom Pérignon и дружно с фотографа Стивън Найт основават величествена фикция. В клипа звездата и марката винтидж шампанско ни канят в кралство, където господства безспорната креативна независимост – фантазията на актьора вътре в нас. От фона чуваме детайли от песента на Гага “Free Woman”, част от нейния настоящ албум “Chromatica” , а едноминутното видео като по поръчка се припокрива с естетиката на тази музикална сбирка.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР