Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Никол Кидман спасява абитуриентски бал и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Златен искра



През 2020 година Кели Роуланд направи завръщане с няколко сингъла, най-новият от които се споделя “Hitman” . Фънки звученето му ни връща в 70-те, само че със актуален почерк. Във видеото някогашната 1/3 от Destiny’s Child се намира на охолно, само че стилно празненство , а за фрагментите сменя две визии в златисто .

Диско празненство за един



Към 80-те пък се обръща за ентусиазъм Поли Генова в “Last Night” – първата ѝ нова ария след издаването на албума „ Твоя “ тази година. Ретро стилът тук си проличава както в диско и синтпоп стила , който чуваме, по този начин и при костюмите и прическите пред камера. За работата по парчето Поли още веднъж се доверява на чуждестренен екип, работил с Кайли Миноуг и Давид Гета .

На нови талази



Тези от вас, които се сещат коя е Криста , евентуално я помнят като гласовитото момиче от музикалния лейбъл на Мария Илиева Stereo Room, а от известно време тя е част от екипа на Графа. След няколкогодишна соло пауза към този момент слушаме и новия ѝ сетивен сингъл „ Отново “ . В него музиката и текста на Рейчъл Роу възпяват любовта, която е по-силна от нас.

КИНО

Един за всички



“Our Friend” споделя действителната история на една двойка и техния непосредствен другар. Когато Никол (Дакота Джонсън) е диагностицирана с рак , животът на брачна половинка ѝ Мат (Кейси Афлек) и нейните деца е напът да се преобърне. На помощ идва приятелят им Дан (Джейсън Сийгъл) , който се нанася в дома им. Докато той се грижи за всички тях, а тримата се пробват да осъществен последните стремежи на Никол, престоят му става по-дълъг, в сравнение с е предполагал.

Да изживееш повече за година, в сравнение с цялостен живот



С историята на двама младежи “Life in a Year” желае да ни подсети, че животът си коства да се живее тук и в този момент, без значение от събитията. Дарън е 17-годишно момче, което се влюбва в Изабел , само че проектите за бъдещето му с нея се срутват, когато тя му споделя, че ѝ остава година живот . Оттук нататък двамата ще се опитат да изживеят времето, което им остава, по допустимо най-пълноценния метод. В основните функции ще забележим Джейдън Смит и Кара Делевин , а продуценти са Уил и Джейда Пинкет Смит.

Спасителите на бала



“The Prom” дава обещание да запълни неналичието на сгряващи душата филми по кината в края на годината, като придвижи скоро блясъкът и празненството в Netflix. Филмът на Райън Мърфи е екранизация на едноименния бродуейски мюзикъл, в който на едно момиче е неразрешено да участва на учебния бал, където тя желае да се появи като двойка дружно с дъщерята на директорката . Научавайки за тази драма от интернет, четири залязващи звезди от Бродуей се насочат към дребното градче в Индиана, с цел да поправят тази правдивост и в това време да получат нужната гласност за триумфа си на сцена. В функциите на актьроския квартет ще забележим Мерил Стрийп, Никол Кидман, Джеймк Кордън и Андрю Ранълс , а измежду останалите известни имена са Кери Уошингтън и Кийгън-Майкъл Кей .

ОЩЕ

Любов и нищо друго



Американските музикални награди тази година ще бъдат запомнени с няколко зрелищни осъществявания, само че това на Кейти Пери и Дариус Ръкър се отличи със своята радушност. С песента “Only Love” от новия си албум “Smile” изпълнителката направи една от своите първи появи онлайн след раждането и ни напомни най-важното нещо тази година (а и не само). Само с акустична китара, гласове и няколко прожектора и стола дуетът съумя да сътвори атмосфера на мира и фамилиарност, които в последно време са недостиг.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР