Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Брус Уилис и Джейми Фокс спасяват света, Кейти Пери си връща усмивката и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Този път с усмивка



След като към този момент узнахме по какъв начин ще се споделя новият ѝ албум, Кейти Пери ни сподели и видео с осъществяване към заглавната ария от него. В “Smile” тя пее за възвърнатата си усмивка след тежък интервал преди три години, за който призна неотдавна (повече прочетете тук), а с облекла и грим на смешник в клипа демонстрира комичния си гений , който сме виждали и преди. Сега обаче Кейти го показва в напреднала бременност и единствено можем да се възхищаваме на нейната сила и усилена работа, която и пандемията не може да спре.

Разум и усеща



Тина Търнър още веднъж е част от музикалните ранглисти, а повода е новата денс версия на шлагера ѝ от 1984 година “What’s Love Got to Do with It” . Ремиксът е дело на норвежкия диджей Kygo , който преди година съживи “Higher Love” от Уитни Хюстън (припомнете си тук). Във видеото актрисата Лора Хариър играе млада звезда, която взима вярното решение да се откаже от връзка, в която не е ценена задоволително (нека репликата „ Отрязах момчета, които са нездравословни за здравето ми “ остане с вас и след края на клипа).

Призрачна обич



Повече от година след последното му публично видео, „ Днес е по-добре “ стана следващата ария на Орлин Павлов от албума „ Още малко “, която получи клип. Интимно кинематографично чувство основава режисьорът Любомир Печев , както и осъществяванията на Диляна Попова и самият артист, които са двойка пред камерата. Драматично звучащото парче споделя за белезите на една обич и възобновяване от тях .

КИНО

Спасявай мъчно



Брус Уилис продължава да избавя света, този път като софтуерния милиардер Донован Чалмърс , който би трябвало да защищити от неверните ръце рисково откритие . За задачата той наема специалиста по сигурността Дерек Милър (Джеси Меткалф) , който по пътя си ще се изправи против собствен остарял зложелател, а залогът става още по-голям откакто терористична група отвлича дъщерята на Чалмърс . Дали сътрудниците ще се оправят, можем да разберем след цифровата премиера на “Hard Kill” , която е планувана за края на август.

Супер хапче



“Project Power” е следващата обещаваща продукция на Netflix, която смесва екшън и научна фантастика. Сюжетът ни придвижва в Ню Орлиънс, където се популяризира мистериозно хапче, отключващо в границите на пет минути разнообразни реакции при всеки осмелил се да го вземе …стига да оцелее след приема му. За да спрат опасността за човечеството, Джоузеф Гордън-Левит като локален служител на реда, Джейми Фокс в ролята на някогашен боец и Доминик Фишбек в облика на дилър сплотяват сили, с цел да издирят основателите на това оръжие.

Историята продължава



Сериалът „ Забравена “ се завръща за трети сезон, чиято премиера се състоя преди броени дни по Amazon Prime. В новите епизоди още веднъж виждаме Стана Катик като сътрудника на ФБР Емили Дърн , която трябваше да възвърне живота си, завръщайки се след шест години, през които е считана за мъртва. Два сезона по-късно героинята е въвлечена в нов случай, който има връзка с нейния дом и заплашва живота на най-близките ѝ .

ОЩЕ

Нов трогателен прочит



Съвсем малко остана до 31 юли, когато Disney+ ще покаже продукцията “Black Is King” . Визуалният албум на Бионсе отбелязва годишнина от излизането на римейка на „ Цар Лъв “ и се основава на песни от диска на звездата “The Gift” от 2019 година, въодушевени от кино лентата. Амбициозният план с присъединяване на изпълнителката пред и зад камера насочва актуален взор към уроците от класиката на Дисни и ги пресъздава пред новите генерации „ млади крале и кралици в търсене на личните си корони “ , споделят от компанията.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР