Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Джерард Бътлър влиза в затвора със задача и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

За последно



След взаимния си албум “Cheek To Cheek” от 2014 година дългогодишните другари Лейди Гага и Тони Бенет сплотяват гласове за втора сбирка джаз кавъри, този път напълно с композиции на Коул Портър. Водещ сингъл измежду тях е “I Get a Kick Out of You” , който слушаме дружно с видео, снимано в традицията на предходните колаборации – сред стените на музикално студио. По-различното този път е тъгата, че това е финален, 61-ви подред албум на 95-годишния Тони Бенет, който се бори с Алцхаймер. Прощалните му концерти “One Last Time” в Ню Йорк се състояха преди дни, само че шоуто към момента не е завършило – дуетният албум “Love For Sale” излиза на 1 октомври .

Без мирис



Четвъртата музикална сбирка на The Weeknd от 2020 година “After Hours” още не е изстинала, само че не щеш ли канадецът готви последваща. Първият сингъл от нея е “Take My Breath” , който превзема с диско ритъма и синтезаторите си. Не сме единствено ние – Guardian назовава песента „ мигновен диско-поп шедьовър “ , а от Billboard съпоставения рифа с този от шлагера на Дона Самър “I Feel Love”. Наостряме уши и чакаме продължението – познавайки творчеството на The Weeknd, идващото му видео също би трябвало да има връзка с фрагментите тук, в който светлините още веднъж заслепяват, а хората имат потребност от кислородни маски.

Драма по ноти



Новото от Ку-Ку Бенд изненадва прелестно с концепцията си – “I Want You” е трагичен инструментал по музика и аранжимент на Евгени Димитров. Единствените няколко думи са прошепнати от Мария Славова по текст на Ивайло Вълчев, до момента в който на напред във времето излиза геният на музикантите от бенда, снимани на разнообразни местоположения в столицата. Режисьор на видеото е Валери Милев , а фрагментите на оператора Петър Лунгов наблюдават сюжет от екшън филм – в него основната героиня (Силвия Радулова) оставя скрито обръщение с маршрута си, през който бива проследена.

КИНО

Живи митове



На 91-годишна възраст Клинт Истууд е подготвен с следващия си филм под лична постановка и продуцентство. В него легендата извършва и основната роля на някогашна родео звезда , която развъжда коне. Когато му е поверена задачата да докара нелегално от Мексико дребния наследник на някогашния си началник, преплетените пътища с детето му го връщат към самия себе си и потребността от помиряване. Драмата “Cry Macho” , чийто сюжет ни придвижва в края на 70-те години, е екранизация по едноименна книга и излиза през септември.

Смях през гилзи



Малко полицейско ръководство в Невада ще се трансформира в полесражение за трима мъже. Джерард Бътлър влиза в облика на ловеца на глави Боби Видик , чиято цел – шарлатанин на име Теди Мурето , подхваща обезверения ход да влезе в пандиза, с цел да му избяга. Видик последва тази стъпка, само че когато и двамата се оказват в отсрещни килии, в сектора идва още един наемник, който би трябвало да убие Теди . А в центъра на всичко това се оказва новобранец - жена служител на реда, която би трябвало да овладее хаоса . Кой от тях ще се окаже по-изобретателен, с цел да избяга или извърши задачата си, ще разберем в трилъра “Copshop” , чиято премиера е планувана за септември.

С разум за бизнес



Различното в новата „ Пепеляшка “ не се изчерпва с мъжка самодива орисница (или Били Портър с следващ замайващ миг в рокля). Тук приказната героиня, изиграна от Камила Кабейо , мечтае не за принц, а за лична фешън къща. Докато тя гледа на бала като опция да популяризира собственоръчно направена рокля, ориста обаче има други проекти и скоро Пепеляшка е сложена пред избора да стане принцеса или да гради име на дизайнер . Решението ѝ ще разберем от новата интерпретация на класиката, която излиза на 3 септември в платформата Amazon Prime. В нея ще забележим още познати лица като Идина Мензел в ролята на мащехата, а Пиърс Броснан – като бащата на принца.

ОЩЕ

Холивудско леговище



Вокалистът на Maroon 5 Адам Лъвийн и моделът Бехати Принслу ни посрещат в фамилния си дом в Калифорния пред камерата на Architectural Digest. Ранчото им в Пасифик Палисейдс може и да впечатлява с простора си, само че в него няма да открием непотребни движимости (като изключим сбирките от маратонки и тениски на Адам в дрешниците). Изглежда, че чувството за минимализъм, успокоение и уют е тъкмо това, което двойката е търсила. „ Не искахме дворцово първокласно имение. Това просто не сме ние “ , упорства музикантът.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР