Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Киану Рийвс спасява света, Рейчъл МакАдамс покорява „Евровизия“ и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Цял нов свят



Плановете на OneRepublic за нов албум през 2020 година бяха изменени поради обясними аргументи, само че до момента в който “Human” излезе, слушаме следващия сингъл на групата. “Lose Somebody” , в който бандата си партнира с норвежкия диджей Kygo , излезе преди месец и към този момент си има клип, сниман в условия на изолираност. В него фронтменът Райън Тедър и скандинавският му сътрудник обикалят света и излизат в Космоса благодарение на зелен екран, до момента в който пеят за хората, които оценяваме, щом ги загубим.

Урок по живеене



Седмият албум на Нора Джоунс “Pick Me Up Off The Floor” излезе преди броени дни, а в деня на премиерата му джаз изпълнителката показа и видеото към парчето си “To Live” . В песента кадифеният глас на Нора споделя за намирането на независимост, обич и естетика. Кадрите от клипа са стилизирани като рисунка, а на тях с изключение на певицата, виждаме и членовете на нейния бенд, които свирят от у дома.

Летен химн



„ Родена с шанс “ е новият сингъл на Михаела Филева , която ни настройва с него на лятна вълна. В текста, който е нейно дело, с типичния си безоблачен почерк тя споделя за значимите неща в живота от първо лице. Освен с ярките цветове и разнородни местоположения, видеото ни сграбчва и с наличието на домашния любим на Михаела – сладкият йоркширски териер Айра .

КИНО

Кошмар в провинцията



“You Should Have Left” („ Трябваше да си тръгнеш “) е екранизация на едноименния разказ на Даниел Келман. В нея писателят Тео Конрой (Кевин Бейкън) отива дружно със своята брачна половинка (Аманда Сайфред) и дете в отдалечена къща в уелската провинция. Вместо музи за идната си книга обаче, той се изправя пред злокобни условия, изправящи съвсем един против различен двамата съпрузи и тайните посред им.

Винаги двама, постоянно



След „ Страхотното премеждие на Бил и Тед “ (1989 г.) и „ Странното странствуване на Бил и Тед “ (1991 г.) тази година идва ред на Киану Рийвс и Алекс Уинтър още веднъж да влязат в функциите на рок дуото в „ Бил и Тед покоряват сцената “ . Третият филм от поредицата ще натовари двамата музиканти, към този момент на междинна възраст, със задачата да напишат ария, която ще избави света – фантазия, която двамата постоянно са имали. В опита да изпълнят задачата си, Бил и Тед даже ще отскочат до бъдещето.

Нищо по-малко от победа



Комедията на Netflix „ Евровизия: Историята на Fire Saga” пародира музикалния конкурс с роман за един исландски дует, който никой не взима насериозно, само че все пак получава опцията на показа страната си в надпреварата . След видеото с песента на Fire Saga, която излезе по-рано (припомнете си тук >>>) към този момент имаме първи филмов откъс, в който героите приказват с акцент, в това число и Пиърс Броснан като бащата на мъжката половина от дуета - Ларс, изигран от Уил Феръл (нищо че двамата имат единствено 14 години разлика посред си). Към Рейчъл МакАдамс като Сигрит демонстрира интерес един от главните им съперници в състезанието (Дан Стивънс). Между всички пародийни моменти филмът въпреки всичко дава обещание да опише история за фантазии, разочарования и очаквания .

ОЩЕ

Нов метод



Липсата на условия за фешън ревю не спря Chanel и тя се трансформира в първата марка, която вместо шоу сътвори видео презентация на новите си модели облекла. Круизната сбирка на стилната къща за 2020/2021 г ., въодушевена от блясъка на 60-те години в Италианската и Френската Ривиера, преглеждаме в 7-седемминутно видео, а парчето “Time” на Arca ни изстрелва в морско безвремие.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР