Ето няколко трол трикчета, с които ще направите незабравимо впечатление

...
Ето няколко трол трикчета, с които ще направите незабравимо впечатление
Коментари Харесай

Как да се забавляваш на интервю за работа

 интервю-за-работа-филмова сцена

Ето няколко трол трикчета, с които ще извършите незабравимо усещане на изявлението за работа:

Преди да влезеш в офиса, където ще протича събеседването, почукай на вратата и като чуеш „ Влезте “ – не влизай. Повтори няколко пъти и нахлуй с възклик „ Ето ме и мен! “

Започни описа си с думите „ Родих се в доста оскъдно семейство.. “

Периодично разведрявай атмосферата със забележки от вида: „ Впрочем, стопирах да пущам газове в работно време “, „ Между другото, може да си свалите обувките, миризмата на чорапите ви няма да ме тормози “, „ Имах същата брадавица като Вас “.

От време на време поглеждайте под масата и изразявайте извънредно учудване.

В отговор на размера на възнаграждение се засмейте с цяло гърло и звънко се удряйте по колената.

Реагирайте автентично на всевъзможни въпроси на работодателя: „ Ха, не е минало и година “, „ Така си и знаех, че ще ме попитате сходна разкол “, „ Този въпрос го задайте на майка си “, „ Това са някакви нелепости, аз от кое място да знам “.

Изслушвайки изискванията на работа, от време на време удряйте с пестник по масата и се възмущавайте: „ Това е неприемливо “, „ Предполагам, че това включва и тоалетната “, „ Що за подигравка? “, „ Гъбаркате ме “.

В отговор на комплицирани въпроси започнете да пеете шептейки.

В края на изявлението раздайте на всички празни листове и химикали, като им обясните, че имате „ тест “ за тях и започнете да им давате брадати загадки от рода на „ Шарена сопа през полето бяга “, „ Малко момченце със сиво палтенце. Из двора снове, трошици кълве “ и така нататък

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР