Ето няколко полезни съвета как да се справите след раздяла:

...
Ето няколко полезни съвета как да се справите след раздяла:
Коментари Харесай

Токсичният начин да се справите с раздяла според зодиакалния си знак

Ето няколко потребни съвета по какъв начин да се справите след разлъка:

Везни: 23 септември - 22 октомври

Когато сърцето ви е разрушено, може да изпаднете в коловоз. Ще се превърнете в черноглед. Ще заседнете в мислене за всичко неприятно, което ви се случва. Докато не съумеете да се върнете още веднъж към себе си, ще приемате най-лошото. Ще приемате, че светът е неприятен и всички желаят да ви наранят.

Скорпион: 23 октомври - 21 ноември

Напивате се, падате, ставате. Потъвате в разсейващи фактори – нездраовсловна храна и десерти, цигари. А може и да преминете към другата прекаленост – спорт, здравословно хранене и грижа за фигурата. Правите всичко допустимо, с цел да откъснете мозъка си от болката. Всичко.

Стрелец: 22 ноември - 21 декември

Подстригвате се. Правите си пиърсинг. А може би нова татуировка. Полагате старания да се измененията по видим метод. Вместо да работите върху смяната на метода, по който се чувствате от вътрешната страна, вие променяте метода, по който се чувствате извън, тъй като усещате, че това е по-бързо решение.

Козирог: 22 декември - 19 януари
 Токсичният метод да се справите с разлъка съгласно зодиакалния си знак Токсичният метод да се справите с разлъка съгласно зодиакалния си знак
Раздялата е неприятна за всеки, само че има някои хора, които просто не могат да я понесат по верния метод. Те подхващат разнообразни и раз...

Носите багажа си в идната си връзка. Наранявате някой различен по същия метод, по който някогашният ви наранява вас. Не вършиме това съзнателно. Не се стремите да нараните никого. Но както ще кажете на бъдещите си сътрудници, някогашният ви в действителност ви е предал.

Водолей: 20 януари - 18 февруари

Слушате любовни песни. Гледате типичен филми. Четете сантиментални романи. Измъчвате се, като гледате усмихнатите двойки, които живеят щастливо. Вместо да осъзнаете, че сърдечните болки се случват на всички, вие допускате, че нещо не е наред с вас и ще бъдете сами и нещастни до края на живота си.

Риби: 19 февруари - 20 март

Когато сърцето ви е разрушено, вие се дистанцирате от другите хора. Заключвате се в стаята си. Плачете с дни и не контактувате с никого. Ставате аскет, който спи, яде и гледа телевизия от самото начало. Не се срещате с никого, отказвате срещи и на приятелите си. Отнема ви доста време до момента в който още веднъж се съвземете и продължите живота си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР