Ето нещо, което отдавна исках да напиша! Като жена с

...
Ето нещо, което отдавна исках да напиша! Като жена с
Коментари Харесай

10 съществени разлики между момичетата и жените

Ето нещо, което от дълго време желаех да напиша! Като жена с по-голям опит в офиса (да не си помислите някоя нелепост!) , моите по-млади колежки постоянно се допитват до мен преди среща или ми описват за неволите си след нея.

Аз постоянно ги прослушвам и съм стигнала до няколко (10) съществени аргументи за несполуките им при срещи със съществени мъже. А последните най-често биха се спрели на младо момиче единствено за еднонощна случка и за освен това единствено с по-зряла жена.

 10 основни разлики сред девойките и дамите

И не бъркайте – тук не става дума за разлика в годините, а за опит, разсъдък и държание. Жените и девойките виждат света по друг метод и по друг метод си взаимодействат с него.

Естествено, този материал идва като добре пристигнал и за мъжете, които желаят още от първата среща да са наясно с индивида, който седи против тях. Ето ги и 10-те признака, че си на среща с жена, а не момиче.

1. Момичетата обичат да вървят на среща по-разголени , тъй като мислят, че по този начин наподобяват по-секси. Зрялата жена знае по какъв начин да наподобява привлекателна и без да носи минижуп.

2. Момичетата чакат, че мъжът, с който са излезли, би трябвало да отгатва или знае какво е настроението им или по какъв начин се усещат сега. За страдание нашите кавалери не могат да четат мисли. Жените нормално вършат подмятания или непосредствено приказват по въпроса.

3. Момичетата чакат кавалерът да заплати сметката, до момента в който дамата е финансово самостоятелна и държи сметката да бъде поделена .

4. При среща с момиче е допустимо тя да прекали с питиетата , до момента в който една жена знае своя предел и не го надвишава .

5. Момичетата нямат самообладание да се „ чек-нат “ къде или с кого са, до момента в който при дамите Фейсбук въобще не е водещ .

 10 основни разлики сред девойките и дамите

6. Момичетата се захласват по комерсиални телевизионни излъчвания, до момента в който дамата избира да чете .

7. Момичетата приказват по тривиални тематики, до момента в който дамите знаят по какъв начин да поддържат забавен диалог .

8. Момичетата си поръчват салата , дамите – това, което им се яде .

9. Момичетата постоянно залагат на изпитаното , до момента в който дамите избират да уголемяват хоризонтите пред себе си.

10. Момичетата (в множеството случаи) се нуждаят от аставник. Жените могат да се грижат сами за себе си .

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР