Ето, най-накрая дойде малко светлина върху един от най-великите казуси

...
Ето, най-накрая дойде малко светлина върху един от най-великите казуси
Коментари Харесай

Защо сменяме от Android към iOS и обратно

Ето, най-сетне пристигна малко светлина върху един от най-великите проблеми на модерното време, а точно - за какво някой би сменил iPhone за смарт телефон с Аndroid.

И противоположното, де.

Споровете сред почитателите на двете операционни системи са извънредно патетично събитие, което в никакъв случай, най-малко в нашия опит, не приключва с градивно мнение - и за двете страни.

Скорошно изследване на PCMag обаче вади нескрито по справедлив и правилен метод - посредством статистика - какви са аргументите да минаваме към другия тим.

 Снимка 374882

Най-високият коефициент в таблицата на PCmag е 47% - 47 на 100 консуматори са предпочели iOS пред Android, поради по-приятното изцяло прекарване и чувство на системата. Когато обстоятелствата приказват, Android агитката мълчи.

В същото време единствено 30% от хората, които се отхвърлят от iOS, го вършат, тъй като считат, че Android е по-приятната система.

Почти толкоз хора вземат решение да си купят смарт телефон с Android, отблъснати от по-високите цени на продуктите на Apple.

Друга забавна статистика, която не е изобразена на горната графика, е, че единствено 29% от всички консуматори са предприемали промяна на оперативната система - 18% от хората са оставили Android за iOS, а 11% са създали противоположното.

Изглежда въпреки всичко навикът е по-силен от ненавистта ни към някои качества на системата, с която работим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР