Ето коя е най-лошата черта в характера на мъжа според

...
Ето коя е най-лошата черта в характера на мъжа според
Коментари Харесай

Най-лошата черта в характера на мъжа според зодията му

Ето коя е най-лошата линия в характера на мъжа съгласно зодията му.
Овен
Ако инцидентно срещнете Овен, авансово се запасете с самообладание. Със своя дебелоглав и нарцисизъм той безусловно ще ви подлуди. Дори да знае, че бърка, Овенът ще продължи да ви наранява.
Т елец
Телецът има вяра, че може да прави каквото си желае. Винаги е удовлетворен от себе си. Дори когато няма с какво да се гордее.
Близнаци
Никоя друга зодия няма подобен подарък да обърне всичко с главата надолу, както Близнаците. С тях няма да ви е скучно, само че още през втората седмица на интензивна връзка ще се почувствате като самобитен спринтьор.
Рак
Ракът издига в фетиш фамилния живот. Но надали има жена, която би изтърпяла непрекъснатите забележки на мъжа си по отношение на миенето на чинии, готвенето и другите домашен отговорности.
Лъв
Лъвът е захласнат само от себе си. Той не вижда нищо друго с изключение на тези, които му се възхищават. Мъжът от този знак е освен нахален, само че и безумно ревностен и раздразнителен.
Дева
Мъжът Дева е ужасяващ буквоядец. Мързелив до безсрамие, само че все пак смята себе си за работлив.
Везни
Везните са подозрителни, потайни и дребнави. Те са раздразнителни и могат да излеят гнева си върху първия срещнат човек.
 7 зодии, които са неспособни да задържат обичания си 7 зодии, които са неспособни да задържат обичания си
Ето кои са зодиите, които не съумяват да задържат обичания си и животът с тях е истински пъкъл. Овен Овенът постоянно изрича тежки думи. Той д...
Скорпион
Неприятен и злопаметен - това е мъжът Скорпион. Той е в положение да подлуди всеки. Скорпионът не пести пари за дарове, само че чудесно си спомня какъв брой пъти не сте се зарадвали на подаръка му.
Стрелец
Стрелецът не лъже, само че очаквайте неприятности, в случай че ви хване в неистина.
Козирог
 Кои са най-миролюбивите и най-спорещите зодии Кои са най-миролюбивите и най-спорещите зодии
Време е да забележим спечелилите в забавни ранглисти - кои са най-миролюбивите зодии и кои са тези, които спорят най-вече?  Най-сп...
Козирогът е извънреден дебелоглав. Той не понася шумни събирания и в случай че желаете това да се промени, ще ви бъде доста мъчно да го превъзпитате.
Водолей
Водолеят ще ви обещае доста. В момента на обещанието си даже самият той има вяра, че ще извърши обещаното. Но в реалност той няма сили да направи първата крачка към реализацията на проектите си.
Риби
Рибите живеят в личния си фиктивен свят и не можете в никакъв случай да разчитате на тях. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР