„Ето кой трябваше да бъде обявен за Мис България 2019!

...
„Ето кой трябваше да бъде обявен за Мис България 2019!
Коментари Харесай

Фенове на Ивета Костова: Тя трябваше да е новата Мис България 2019

„ Ето кой трябваше да бъде разгласен за Мис България 2019! Няма силикон, няма интервенции, няма нищо изкуствено по себе си. Ивета Костова освен е по-красива, само че и по-умна и надарена от новата ни Мис България Радинела Чушева. “

Това гласи един от многочислените мнения под колаж, който се завъртя в обществените мрежи тези дни. Сочената за най-красива българка събра много отрицателни мнения и бе съпоставена с изгряващата звезда на „ Пайнер “ Ивета Костова , която в реалност няма нито една промяна по себе си. Изпълнителката на „ Още те обичам “ разчита на естествената си хубост, залага на малко грим и доста сексапил.



Неслучайно почитателите са употребявали точно нейна фотография за съпоставяне с Радинела . 21-годишната Ивета е изчезващ тип – от дребното родни хубавици, които не са стъпвали в клиниката по пластична хирургия. В същото време Чушева , която е едвам две години по-голяма от певицата, наподобява много по-възрастна поради инвазивните корекции.

Любопитна детайлност е, че преди да подпише за „ Пайнер “, Ивета взе участие в „ Гласът на България “. Сигурно си я спомняте? През 2014-а тя доближи до полуфиналите, като направи мощно усещане още на кастингите на мрачно. След като съумя да завърти столовете на Орлин Горанов и Деси Слава с песента „ The Voice Within “, тя избра тима на Деси Слава.

През 2016 година Ивета Костова завоюва и Голямата премия на Националния фестивал за млади реализатори на известна музика „ Цветен камертон – 2016”. А напролет на тази година се явява на кастинга за млади гении в комплекс „ Приказките “ и по този начин стартира работа с „ Пайнер “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР