Ето кои са най-желаните турски мъже от малкия екран. Гедиз от

...
Ето кои са най-желаните турски мъже от малкия екран. Гедиз от
Коментари Харесай

Ето кои са най-желаните турски мъже от малкия екран

Ето кои са най-желаните турски мъже от дребния екран. Гедиз от " Дъщерята на посланика "  е един от тях. Не може да не сте отразили този воин от сериала " Дъщерята на посланика ". Умен, хубав, мощен, харизматичен, грижлив – белким всяка жена не мечтае за подобен мъж?! Много последователки на сериала са сигурни, че в случай че Наре бе избрала Гедиз Ъшъклъ (Ураз Кайгълароолу) вместо Санджар (Енгин Акюрек), нямаше да бере грижи. Независимо на кой от тях симпатизирате повече, Гедиз е измежду най-желаните мъже от екрана, написа " Телеграф ".

Осман бей от " Осман - създателят “ е стандартът на същински боец и бранител. Зрителите на сагата знаят какъв брой гальовен и грижлив към дамите си е този самоуверен мъж. Той (в ролята – Бурак Йозчивит) е гальовен, само че в това време мощен и застрашителен. До подобен обичан човек постоянно ще се чувствате сигурни.

Сейфи от " Почукай на вратата ми “ също е измежду най-харесваните персонажи. Изборът на почитателите на тази сага обаче може малко да ви изненада - някои от тях са сигурни, че точно Сейфи Чичек (Алиджан Айтекин) е идеалният мъж. Грижовен, деликатен, сензитивен, умеещ да изслушва и схваща дамите към себе си. Жалко е, че продуцентите по този начин и не откриха подобаваща партньорка за него.

Яъз от " Госпожа Фазилет и нейните дъщери “ е непоколебим, само че обективен, в това време гальовен и сензитивен. Яъз Егемен от сериала " Госпожа Фазилет и нейните дъщери “ завоюва сърцата на дамите, които не се впечатляват от авантюризма, а търсят сигурност в една връзка и рамо, на което да могат да поплачат и да се опрат постоянно. Точно това чувство излъчваше обликът на Яъз (Чаалар Ертуурул). И по тази причина Хазан Чамкъран (в ролята Дениз Байсал) го избра пред неуравновесения Синан Егемен (Алп Навруз). 

Йомер Ипликчи (Баръш Ардуч) от сериала " Любов чартърен “ може да се назова един от най-адекватните герои. Разбира се, като всеки естествен човек (а не звезден герой) той си има и своите дефекти. Но в това време Йомер знае по какъв начин да бъде първият, който прави крачка към помиряването, знае по какъв начин да прости и най-важното, по време на кавгите с Дефне Топал-Ипликчи (Елчин Сангу) той в никакъв случай не й се подиграва и не я наскърбява. Той е грижлив и хубав мъж, мечтан от милиони дами по света.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР