Ето кои са най-емблематичните модни находки, които трябва да имате

...
Ето кои са най-емблематичните модни находки, които трябва да имате
Коментари Харесай

Винтидж мода - дрехи и аксесоари, които трябва да имаш в гардероба си

Ето кои са най-емблематичните фешън находки, които би трябвало да имате в дрешника си, в случай че сте обожател на винтидж модата:

Думата винтидж, произлиза от френското vendenge (реколта), което се употребява за скъпи реколти виновност. От позиция на модата, винтидж се отнася за предмети, които са на най-малко 20 години, които с течение на времето са се трансформирали в емблема, тъй като са създадени с висококачествени материали или тъй като са белязали историята дотам, че след десетилетия се считат за скъпи и неподражаеми. Това може да бъдат винтидж дрехи, аксесоари, мебели, плочи, музикални принадлежности, видео игри, само че също по този начин и колела, коли, мотоциклети, създадени сред 1920 и 2000 година

Ето и кои са наложителните детайли, които би трябвало да участват във вашия винтидж дрешник:

Суичъри с щампа жанр 90-те
 Добави изложение

Суичърите с щампа в жанр 90-те години могат да се комбинират както с грациозен, по този начин и всекидневен жанр. Те постоянно са на мода.

Фишу шалове
 Добави изложение

Ако сте фен на модата, в действителност е наложително да имате сбирка от тънки фишу шалове!

Най-стилният аксесоар за всеки ден през всички сезони, запазена марка за френски жанр. Около врата, в косата, като колан или като аксесоар към чантата, няма по какъв начин да сбъркате, когато комбинирате фишу в стила си.

Дънково яке
 Добави изложение

Ако желаете да следвате трендовете в уличния жанр, тогава наложително би трябвало да имате в дрешника си неподражаемо дънково яке! Разбира се съществуват и по този начин наречените подправени винтидж сбирки, които дизайнерите пускат всяка година. Но с цел да вземеш максимума от винтидж модата, те съветваме да търсиш облекла с история в магазините за втора ръка, където стилните находки дебнат зад всеки ъгъл.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Слънчеви очила
 Добави изложение

Списъкът ни с винтидж аксесоари и дрехи съдържа единствено доста значими фешън детайли. И като модела Бела Хадид, същински фен на винтидж модата, вие също би трябвало да имате най-малко един чифт слънчеви очила! Моделът, който не трябва да отсъства от вашия набор от аксесоари е овалният или също по този начин наименуван " капка ". Не го пропускайте!

Макси тренчкот
 Добави изложение

За пролетта няма по-идеална връхна дреха от класическия тренчкот! Можете да намерите голям брой модели по всички магазини, само че кой знае за какво, не е допустимо да се откри типичния контур и материята на тренчкотите от предишното. Така че в първия комфортен случай отидете на лов за търсене на съвършения тренчкот, който ще ви служи до живот в препочитаните от вас винтидж магазини!

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР